lauantai 6. heinäkuuta 2019

Billnäs & Fiskars 2019

Piipahdettiin ystävän kanssa Billnäsin ja Fiskarsin antiikkipäivillä, niin kuin tässä muutaman vuoden aikana  tavaksi jo on tullut. Reissu on aina ollut mukava ja löytöjä on tehty molemmat, joskus enemmän ja joskus vähemmän, mutta aina hyviä sellaisia. Nyt jo tiedettiin muutama myyjä ja paikka jonne suunnata ensimmäiseksi ja siitä sitten edettiin rauhaisaan tahtiin koko tapahtuma-alueet läpi sen mukaan kun jaksettiin (ne ovat aika valtaisat molemmat).

Tuo ystäväni oli aivan hurjana ja aloitti auton täyttämisen jo ihan ensimmäisestä loossista missä pysähdyttiin. Mukaan lähti muiden muassa vanhoja simpukkakoreja sekä toisaalta setti erittäin nättejä vanhoja koeputkia telineineen. Minä en tuossa vaiheessa ollut ihan saanut omaa ostosteluintoani vielä päälle ja tyydyin toimimaan vierellä yllyttäjänä kun kauppoja hierottiin.

Kun Billnäs oli kierretty ja koluttu, suuntasimme Fiskarsin puolelle. Tässä vaiheessa kävely tuntui jo vähän jaloissa ja selissä, mutta urheat kirppishait jaksavat vaikka pää kainalossa jos tiedossa voi olla löytö (tai useampi).  Itsekin olin jo päässyt myös mukavasti ostelemisen vauhtiin ja kassissa matkusti mukana yksi aarre jonka lisäksi löysin Fiskarsista yhden toisenkin aarteen, jollaista en kuvitellut koskaan tästä maasta edes löytäväni. Niistä lisää sitten myöhemmin.

Päivä oli oikein rattoisa ja aurinkokin jaksoi paistella uhkaavista pilvistä huolimatta. En tiedä satoiko tuolla vielä myöhemmin, kun me jo suuntasimme kotiin päin, mutta kuivin jaloin, kevein kukkaroin ja iloisin mielin tuolta sai taas pois tanssahdella. Kotimatkalla pysähdyttiin vielä yhdessä kohteessa, jonka esittelenkin teille heti seuraavassa postauksessani.

The Billnäs and Fiskars antique fairs this year were as good as ever. Went there with a friend and both of us made good finds that kept us smiling the whole day even with our feet sore and backs aching from all the walking.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti