keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Puurattaat puutarhaan

Ja eihän se ole kesäreissu mitään jos ei kirppiksillä myös käy. Männä viikon järvenrantalomalta tuli tuliaisiksi itselle nämä varsin sievät pienet puurattaat puutarhaan. Olin tämmöisistä jo salaa vähän haaveillutkin ja ajatellut, etten ikuna löydä tarpeeksi pieniä, sieviä ja edukkaita kunnes nyt sitten löysin juuri sellaiset. Meillä piha kun on niin kovin piskuinen on kaiken siellä olevan myös oltava mittasuhteiltaan sopivaa ja nämä ovat ihan nappiin.

Näiden funktio pihallamme on se, että saan aina tarpeen mukaan siirreltyä kasveja nopeasti paikasta toiseen, riippuen siitä onko liian kuuma, kylmä vai paahteinen tai varjoisa. Varsinkin näillä helteillä täytyy kukka- ja yrttiruukkuja siirrellä varjoon ja kun ilmat taas pilvistyvät niin varjosta pois. Kärryt helpottavat tätä hommaa huomattavasti. Myös veden kuljettaminen kastelukannuilla sadevesiämpäreistä helpottaa, kun saa kärryllä kuskattua useamman kerralla.

Ainoa miinus muuten niin söpösissä kärryissä ovat silmiini nuo aivan liian kiiltävät vanteet ja kilpapyörän kumit. Täytynee siis koittaa metsästää tuohon vähän enemmän elämää nähneet tilalle, niin en aina kirjaimellisesti häikäisty, kun rattaat pihallani näen. Ja täytyy myös laittaa tuohon aisoihin joku jalka, jotta saan kärryn pidettyä pystyasennossa silloinkin kun en sitä just ole mihinkään liikuttamassa. Jos nimittäin haluaa välistä vaan katsella sitä miten nätiltä ruukkukasvit sen päällä näyttävätkään.

Found myself a cute vintage wood cart to use in my garden. Now I can move potted plants from the sun to shade and vice versa and watering cans to thirsty plants much faster and easier. Just need to fix the wheels first, cause they're too bright and shiny to my liking. Need to make them more rustic to fit the style and surroundings. 

2 kommenttia:

  1. Ihanat ovat myös kasvulaarit taustalla! Miksi olette päätyneet korkeisiin? Olisi mukava kuulla. Meillä tuli laseista vahingossa korkeat, mutta jänisten ja myyrien kannalta sittenkin juuri tarpeellisen korkeat.

    VastaaPoista