maanantai 9. heinäkuuta 2018

Löytöjä ja laatikoita

Niitä muita ostoksia antikkimarkkinoilta piti esittelemäni ja tässä ne tulevat. Ihan hirveän montaa asiaa en sitten sen korkean lipaston lisäksi ostellut, mutta sitäkin mieluisampia löytöjä tein. Tuossa siis se söpö pullojen kuivatusteline josta mainitsin edellisessä postauksessani vierellään uusi pulverimaalein tehty emalikylttikopio sekä patasuti. Kaikille löytyy paikka ja käyttö kotonani, että sikäli oikeinkin oivalliset ostokset.

Ja mitä siihen laatikostoon tulee, niin se makoilee nyt alustavasti maaleista riisuttuna autotallissamme odottelemassa että saan tarkemmin päätettyä mitä pinnoille teen ja minkälaiset vetosysteemit tuohon nyt sitten laitetaan, ne edelliset kun eivät mielestäni tähän ihan täydellisesti istuneet.

Oikeassa olin siitä että ne isot kahvat eivät olleet alkuperäiset. Ruuvinrei'istä päätellen tässä on joskus olleet vain keskellä yhdet jotkin pyöreämmän malliset, ehkä kuppivetimet, jotka lienee poistettu käytännön takia, noilla kaksilla kun laatikot soukeammin aukenevat. 

Mietin tässä vielä, että palatako keskitettyyn kahvaan vai laittaisiko pienet nuppivetimet sivuille ja keskelle etikettipidikkeet. Luulen että se selviää sitä myöten kun tuo pintakin, että maaliako vaiko jotain muuta. Täytynee ensin sovitella tuota paikoilleen ja katsoa myös että mitä se muu ympäristö asiaan sanoo.

The other finds from the antique fair, a vintage bottle drying rack, an mock enamel sign and a pot brush. Also some pics of the set of drawers after we took the peeling paint off. Underneath it looks quite nice and the screw holes say that the handles used to be very different. Might have to think about the color and style of the handles a bit more before I do anything to it now.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti