tiistai 17. heinäkuuta 2018

Päiväretki Vääksyyn osa III

Ja viimeiseksi vaan ei missään nimessä vähäisimmäksi esittelen teille päiväretken hillittömimmän kokokohdan: Lauran kaupan. Tästäkin olin kuullut jo paljon etukäteen, mutta mikään ei silti valmistanut minua siihen mikä runsaus täällä paikan päällä odottikaan. Piti ihan kaksin käsin pidellä järjestään kiinni, ettei se heittäytynyt aivan villiksi tuolla, kun ihan joka puolella oli jotain ihanaa katseltavaa ja hypisteltävää.  Ihan älyttömän ja sekopäisen ihana putiikki, katsokaa nyt vaikka näistä kuvista, vaikka ne tosin vain kevyesti raapaisevat pintaa siitä mikä mahtava valikoima IHAN KAIKKEA tuolla todellisuudessa on.


Tämähän on saanut jo sellaisen maineen tämä kauppa, että jos jotain etsii, niin se löytyy hyvin suurella todennäköisyydellä tuolta. Ja niinhän se kävi sitten minullekin, että tuolta löytyi juuri se mitä olen jo pitkän tovin tässä etsiskellytkin, nimittäin ne kaipaamani kaislamatot asuntovaunuuni. Siellä ne Lauran kaupassa minua vain odottivat.

Tännekin täytyy pian päästä uudelleen, tuntuu että nyt näitäkin kuvia katsellessa tuli ihan sellainen fiilis, että tuolla on vielä pari muutakin asiaa jotka haluan itselleni ostaa, mutta en uskalla niitä tässä nyt sen enempiä paljastaa, ettei käy niin että ryntäätte tuonne sankoin joukoin ja ostelette loppuun ne. :D

And the most wonderful little lifestyle/interior/clothes/hardware/ etc you name it store in Vääksy (or the whole country I live in) is here. It's called Lauran kauppa and it has it all. I finally found the seagrass rugs for my caravan I had been looking for months. YAY!

2 kommenttia:

  1. Oon kerran käynyt tuolla ja postauksen sillon tein siitä. Ihan huikea mesta ! 😃 👍

    VastaaPoista
  2. Voi että! Juuri tänään kävin Lauran kaupassa ja en voi olla ihastelematta sitä "rojua", rakastan ruostetta! Ja mukaan tarttui laatikon vetonupit, mallia lintu. Asutaan ihan lähellä, joten vierailua tulee harrastettua useamman kerran vuodessa...

    VastaaPoista