lauantai 24. helmikuuta 2018

Viilein kippokauppa

Porstuan pieni kippo- ja kuppokauppa on tähän aikaan vuodesta varmaan tämän maan viilein, ellei kylmin keramiikan myyntipaikka. Pihalla paukkaa pakkanen ja porstuassa ei ole sen lämpimämpää kun ulkonakaan. 

Mutta sepä ei näitä astioita juuri haittaa, kestävät näet sen kylmän ihan yhtä hyvin kuin kuuman uunin ja tiskikoneenkin. Ja asiakkaidenkaan ei tarvitse tähän aikaan vuodesta hipelöidä jäisiä astioita, kun näitä nostellaan aina hyvissä ajoin sisään lämpiämään hipelöitäviksi sitten.

Mutta kivalta näyttävät tuolla kylmässä, viehättäviltäkin vähän huuruisina. Ihan kuin nukkuisivat talviunta luonnon kanssa hiljaa hyllyillään uneksien.

Täällä hyllyt täyttyvät taas pikkuhiljaa joulutauon jälkeen ja ehkä pari uutuuttakin tulossa valikoimiin, mutta niistä enemmän parin viikon päästä kun käyn taas hakemassa uunista lastin lämpimäisiä tänne viilenemään.

My tiny pottery shop in my porch is as cool as can be, literally. It's freezing cold outside and the porch has no heating so the pottery is c.o.l.d.
But no customer has to touch icy cold pottery, since I always take some inside to warm before the customers come.
But they look pretty in the cold, don't they? Like hibernating and dreaming of warmth and summer.

3 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää pieni "kippokauppasi" Minkä hintaisia nämä sinun ihanuudet ovat, esim. alimman kuvan kulhot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuo keksikokoinen kulho, hinta 16€ kappale, mitat löytyy kippokaupan sivulta tästä http://diagnoosisisustusmania.blogspot.fi/p/kippoja-ja-kuppoja.html

   Poista
 2. Tämä sinun kuistisi on sitten kaunis!
  Kipot sopivat tyyliin hyvin:)

  VastaaPoista