maanantai 19. helmikuuta 2018

Eri hyvä eteinen

Eteinen on keittiön ohella myöskin tila johon olen nyt ollut hyvin tyytyväinen viime aikoina tässä talossa. Sekin koki pientä hienosäätöä männä vuonna kun entrasin sinne tämän semi-vanhan lipaston, ostin nettikirpparilta vanhan naulakon ja rakensin siihen sopivan kenkähyllyn itse.

Siellä on nyt tarkat paikat asioille ja juuri sopivasti tilaa myös runsaammille talvivaatteille eikä niitä tarvitse enää ängetä liian tiukkaan ahtaaseen naulakkoon. Nyt sopii vieraidenkin vaatteet tuohon roikkumaan ja kengät hyllyilleen (ja saappaat portaille). 

Portailla on aina omaan ja vieraiden käyttöön näin talviaikaan myös villasukkakokoelma, joka nyt on esillä tässä viehkeässä Parolan aseman paperisäkissä (niitä saa täältä, klik!)

Että on se hyvä kun on tarkkaan mietitty mitä tilalta halutaan, nyt se todellakin toimii tarpeisiimme ja näyttää ainakin minun silmiini vielä tosi nätiltä siinä toimessaan. Ja vaikka tila onkin pakkasilla vähän muuta taloa viileämpi, koska me ei sitä suotta sen kummemmin lämmitetä, on se silti minusta lämpimän näköinen.

The hall is really to my liking now. I did a lot to it last year by changing the storage cabinet to a set of drawers, building a shoe rack and getting a new bigger coat rack. Now it's more functional to our needs and looks ever so pretty as well. Couldn't be happier with this space.

3 kommenttia:

  1. Teidän eteinen on niin ihana ja täynnä kivoja yksityiskohtia! Upea tuo lattia ja kaikki <3

    VastaaPoista
  2. Ihana, kodikas ja tunnelmallinen eteinen! Tykkään!

    VastaaPoista
  3. Valkoisen ja ruskean yhdistelmä toimii. Itsekin (sinisen ystävänä!) olen juuri noihin väreihin yhä enemmän "kallellaan". Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista