maanantai 26. helmikuuta 2018

Pakko oli saada, ihan pakko

Tiädättekö kun joskus joku sisustusjuttu kuumottaa mieltä ja tulee sellainen olo että on pakko saada semmoinen ja sitten sitä semmoista ei tästä maasta löydy? No, minulla on aika usein semmoinen olo, mutta onneksi on tuo ebay, mistä kyllä löytää semmoista mitä ei tästä maasta löydä ja saa rauhan sisustusmielelleen.

Minua oli kuumotellut tämmöinen vanha riippuvaaka jo vaikka kuinka ja kauan, mutta aina kun semmoisia sieltä ebaysta katselin niin aina torppasin ajatuksen, kun se niin kalliiksi tulisi. Nyt joulun jälkeen alkoi kumminkin semmoinen polttelu mielessä, että päätin että se on nyt tai ei koskaan ja maksoi mitä maksoi, mutta semmoinen riippuvaaka on saatava ja kas, semmoinenhan sitten viimein tänne myös tuli.

Sieltä ebaystä on itseasiassa vain tuo itse vaaka, tarkoin mietitty ja valittu. Semmoinen piti saada jossa ulkoasu ja patina olisivat just kohdillaan ja jonka näkeminen aiheuttaa sen tietyn mielihyvän tunteen jonka vanhoista esineistä saan. Sattumalta valikoitui tuollainen jossa vihreää väriä rungossa.

Sattuma oli hyvä, sillä kun vaa'an kotiin sain aloin heti miettiä mistä rakentelisin siihen sen siitä roikkuvan astian joka tällaisiin vaakoihin kuuluu, sillä budjettini ei antanut myöten ostaa koko settiä valmiina. Mietin monia eri vaihtoehtoja ja pengoin nurkkia kunnes yhtäkkiä muistin, että minullahan on sellainen íkivanha jättiläisvaakaan kuuluva osa joka voisi toimia. Ja kas... Sehän toimii! Värikin sattui just eikä melkein! Pitää vain yksi sopivan patinoitunut metallirenkula löytää tuohon väliin, jotta istuvat toisiinsa nätimmin, mutta näyttää tosi hyvältä jo noinkin.

Mutta se tyytyväisyys siitä, että nyt on semmoinen riippuvaaka josta on uneksinut, se kuulkaas on aika hyvä tunne se. 

I fulfilled one of my  dreams and finally got myself a real vintage hanging scale to my kitchen. I got it from ebay and it came to me from america. I only got the scale, the hanging tray I suddenly found from my own storage. I've had it for a couple of years now and it actually belongs to a bigger scale, but works really well with this one too, even the colours match almost perfectly!

You know the good feeling when you finally get what you've been craving for? Feels just like that now.

4 kommenttia: