keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Aivan täydelliset kortit

Olin oikein odottanut männä viikonlopun markkinolla, että pääsen ostoksille Pieni musta mökki -blogin Rillan pöytään, sillä olin nähnyt jo aiemmin netissä hänen iki-ihastuttavia korttejaan.
Olen sellainen ihminen joka tykkää välillä lähetellä kortteja. Viime vuosina on vain ollut hankala löytää sellaisia joissa olisi juuri sitä jotain, mitä korteilta kaipaan. Näissä Rillan korteissa on juuri se jokin, jota ei varmasti kukaan voi vastustaa ja niistä on helppo valita se juuri sopiva kullekin vastaanottajalle. Ihanat kuvat, sommitelmat ja värit noista mietelauseista puhumattakaan. Aivan täydellisiä kortteja makuuni just nyt.

Tästä läjästä lähtee tänä jouluna jo monta maailmalle, mutta muutama jää myös itselle vielä sitä oikeaa hetkeä ja ihmistä odottamaan. 

I just had to get myself a set of these cards made by Rilla from the blog Pieni musta mökki. I fell so in love with the design, pictures and the words. So perfect for almost any need of a beautiful card. Some of these I'm going to mail this Christmas and some I'll leave to wait the right moment and receiver.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti