keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Vaneria pintaan

Nyt on pintoja jo paikoillaan skafferissa ja kaikki rumuus alkaa olla nätisti piilossa. Valitsin pintamateriaaliksi tähän 4mm vanerin, koska en tahtonut kovin paksuja seiniä tehdä. Vaneri kestää kolhuja ja iskujakin paremmin jos tuossa tuolinselkämys siihen kolkkaa. Pientä säätöä oli mittailla palaset oikean kokoisiksi, koska eihän tämä nurkka, niin kuin mikään muukaan vanhassa talossa ollut aivan suora. Kaappi kuitenkin näyttää suht suoralta ja ovi on vaaterissa ja se on aivan riittävän hyvä se.

Vielä pitää askarrella ja asentaa ylälistat ja sen jälkeen pääsen kittaus- ja maalaushommiin, mutta nyt jo aika hyvin näkee kuinka nätti siitä tuleekaan!

The pantry is coming along nicely. There's not a lot to do before I get to paint it. But now, with the walls on one really sees the beauty of it!

8 kommenttia:

 1. No nyt! Luin uusimmat tekstit ensinnä, jo siinä älähdin, pieni oviaukko. Mutta kätevä emäntä tekee kaadettavan seinän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevä emäntä teki koko roskasta siirrettävän. Kymmenen ruuvia ja lähtee koko paketti irti. Toki myös seinä kerrallaan irtoaa :-)

   Poista
 2. On kyllä hieno! Parhaat neronleimaukset antavat usein odottaa itseään pitkään.

  VastaaPoista
 3. Tuosta tulee todella hieno. Täyden 10 suoritus.

  VastaaPoista
 4. Taas kerran mainio ratkaisu ja toteutus!

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän hyvä idea. Love it.

  VastaaPoista
 6. This is a beautiful solution. What if the washing machine needs to be repaired? Is there enough room or will you have to remove the walls?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I build it so it can be moved as a whole just unscrewing it from the walls or I can just remove a wall section. :-) I'm also planning in the future to get a washing machine that fits through the door.

   Poista