keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Astioita markkinoille

Tässä kaikessa kiireessä olen unhoittanut tyystin kuvailla näitä omavalmisteisia astioita mitä tuonne lauantaiselle Parolan aseman joulumarkkinoille on mukaan tulossa. Suurimman osan kerkesin höyrypäissäni jo pakkailla kyytiin niin hyvin etten ehtinyt ennen päivänvalon katomista niitä käydä ulos purkamassa ennen kun tähän kuvaushommaan sytkähdin. Tässä kuitenkin muutama otos niistä jotka vielä pehmustekääreitä ympärilleen odottelevat.

Valikoimassa löytyy joulupuurolle ja pikkunapostelulle sopivia kulhoja ja kaakaolle kuppeja. On vähän laakeampaa soppalautasta myös sekä tosi pieniä kupeja sushisoijalle tai muulle pikkuiselle tarjottavalle.

Kahvikuppeja, kahta kokoa sekä uutuusmalli mukista ilman korvaa isommassa koossa 15€ kpl. Nopea kannattaa olla jos tällaista itselleen himoitsee. Viime vuoden markkinoilla juuri nuo isommat kahvikupit lopahtivat kesken. (Varata voi myös etukäteen sähköpostin kautta. Osoite internetversiossa vas. ylh.)

Mukaan lähtee myös isompia tarjoiluastioita, kulhoja ja laakeampia vateja. Kulhon halkaisija noin 27-28cm ja vadin 32-33cm. Hinta 42€ /kpl. Mallistossa on myös ovaali malli laakeasta vadista, mutta ne olen tietenkin ehtinyt jo pakata syvälle. 

Piipahdan Parolassa tässä vielä ennen markkinoita laittelemassa myyntipaikkaa kuntoon ja räpsin sitten vielä lisää kuvia siitä mitä siellä myynnissä oikein on. Me ollaan siskoni, Vihreän talon Annikan kanssa laitettu tänä vuonna hyntyyt yhteen ja meillä on markkinoilla oma pieni sisustuspuoti, jossa kaikkea kivaa myymme. Kurkkaa tästä siskon blogipostauksesta miltä siellä nyt näyttää kun jotain tuotteita on jo esille pistetty.
JA mikä PARASTA, tänä vuonna meidän puodissa voi ostokset maksaa myös KORTILLA!

A small selection of my hand made pottery I'm selling next saturday at Parolan aseman joulumarkkinat. My sister from the blog Vihreä talo and I are going to join our products and will be having a little pop up shop at the fair. Sneak peek of the space and products can be found from my sisters blog here. 

1 kommentti:

  1. Markkinakävijöiden näkökulmasta tylsää, jos tavarat on etukäteen varattu :(

    VastaaPoista