maanantai 21. elokuuta 2017

Parhautta Pietarsaaressa

Jos edellisessä postauksessa esittelemäni koti oli ihana niin tämä se kuulkaa on sitten yhtä ihana, ellei ihanampi, kun täältä saa tavaraa ostella mukaansa. Lundagårdin putiikki Pietarsaaressa sijaitsee idyllisessä puutalokorttelissa aivan keskustassa ja se jo ulkoapäin kertoo että sisältä löytyy ihanaa.

Ehdottomasti visiitin arvoinen paikka jos seudulla ikinä liikutte. 

Täällä tuli ihan pakostikin sellainen olo että halusin ostella kaikkea, niin houkuttelevasti oli esille laiteltu. Kiertelimme ja tutkimme jokaisen huoneen tarkkaan ja hypisteltiin ihan kaikkea ja hihkuttiin aina kun löytyi jotain hienoa (sitä tapahtui aika paljon). 

Päiviteltiin kilpaa myös sitä että miten voi olla noin hienosti laitettu kauppa! Kaikki oli jotenkin vain niin kauniin harmonisesti esillä ja tunnelma niin kotoisa ja lämmin. Jopa musiikki oli valittu tyyliin sopivaksi ja gramofonista hempeästi kaikuva viime vuosisadan alun jazz sai meidätkin välillä vähän kevyesti tanssahtelemaan.

Eikä kumpikaan tuolta tyhjin käsin ulos lähtenyt. Satuimme sopivaan aikaan ostoksille kun oli pieni alennusmyyntikin juuri silloin. Kollegani riehaantui enemmän ja itse ostelin vain pienesti, niin kuin itseasiassa koko reissultakin, mutta siitä lisää sitten taas seuraavassa postauksessa.

This Lundagårds little shop in Pietarsaari is the most beautiful little shop I've ever visited. So exiting and perfectly in harmony in every corner you look. Needless to say I didn't get out of there empty handed. More about what I bought from there and from juthbacka-fair in my next post.

2 kommenttia:

 1. Ooooohhh!
  Heillähän on myös verkkokauppa. Mutta eihän se oo mitään kivijalkakauppaan verrattuna. Jazzistakaan ei voi nauttia verkkokaupan sivuilla 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei siellä verkkokaupassa edes ole ihan kaikkea sitä mitä itse kaupasta löytyy, mutta jos kuvissa näkyy jotain kivaa niin viestiä kaupalle vaan, kaikki on myynnissä.
   P.s. Minä laitoin jazzin soimaan spotifystä kun postausta kirjottelin, samaa voisi kokeilla verkkokauppaa selatessaan. ;-)

   Poista