keskiviikko 23. elokuuta 2017

Iso reissu, pienet ostokset

Ja meinasin sitten unohtaa laittaa tämän postauksen näistä reissuosteluista. Jotenkin olin niin tuudittautunut tuon edellisen postauksen kuvien tuijottelun jälkihurmokseen että ajantajuni katosi, mutta tässä tulee nyt.

Ihan hirveässä ostelutilassa en tuolla Juthbacka-markkinoilla ollut, odotukset olivat kovat ja tarjonta ihan mukavaa mutta silti olin vähän kriittisin silmin liikkeellä enkä sitten ostellut kovin paljoa. Enemmän keskityin vain katselemaan ja hypistelemään ja fiilistelemään kun ensimmäistä kertaa siellä olin. Ja hassua, että se mitä sitten intoudun ostelemaan oli numeroita. Vanha emalikyltti sekä ruosteiset virsinumerot lähtivät oitis mukaani. Hassua siksi, kun edelliseltäkin rompetorimatkalta ostelin numeroita.

Ja sitten ostin Vanhan Midgen. Sellainen puuttui vielä Barbie-kokoelmastani ja kun sattui sopuhintaan markkinoilla vastaan niin ostin pois kuleksimasta. Saa nukkekotiin taas yhden tädin, serkun tai muun hahmon vieraisille sitten jahka päätän kuka tästä tuleekaan.

Lundagårdin myymälästä oli ihan pakko ostaa yksi vanha hieno peltiloota työpöydälle liimapullojen säilytykseen. Niin ihanat kolhut ja patina tuossa etten voinut vastustaa. Näitä näkyy tuossa edellisessä postauksessa yhdessä kuvassa kasapäin ja tämä loota siinä korkeamman kasan päälimmäisenä.

Lundagårdin putiikista ostelin myös tämän vanhan emalilampun kuvun. Näitä minulle on jo pari aiemmin kertynyt ja tämän myötä saattaa olla tulossa pieni rypäsvalaisin jonnekin roikkumaan jahka paikka löytyy, josta tulikin mieleeni, etten olekaan muistanut ollenkaan esitellä teille osteluitani kun piipahdin Kuopion seudulla tässä pari viikkoa sitten. Sieltäkin nimittäin kivan emalikuvun löysin. No sellaista aihetta seuraavaan postaukseen sitten siis.

My shoppings from Juthbacka-fair and Lundagård shop. Funny how I was drawn to buy numbers again like I did the last time I was at a bigger fair. Must be some subconscious thing for me right now.
The enamel lamp shade will probably go on a hanging lamp with two other similar shades that I already have. 

I also found myself a new character to my barbie-house. This Midge doll will be a great cousin or  aunt for the family.

1 kommentti:

  1. Usein itselle se reissu on jo niin mukava kokemus että ei osaa olla pettynyt vaikka mitään ei löydykään. Nuo sinun ostoksesi ovat taas kerran huippulöytöjä.

    VastaaPoista