tiistai 8. elokuuta 2017

Annan huone 2017

Ja tässä se nyt on, Annan huone vlmiina muutoksen (ja yli vuoden odotuksen) jälkeen. Huone jäi silloin taannoin paria pientä yksityiskohtaa vaille, jotka sitten pikkuhiljaa ajan kanssa sinne löytyivät ja ihan valmiiksi saimme sen oikeastaan vasta eilen kun ruuvattiin tuo uusi naulakko vielä seinään.

Huoneen tyyli muuttui edellisestä muutoksesta melko paljon, mutta pari koriste-esinettä ja yksi puuhylly jätettiin siitä vanhasta vielä. Niiden seuraksi heiltä löytyi toinen samanmoinen hylly, hieno antiikkinen työpöytä ja tuoli. Muut huonekalut huoneeseen hankittiin käytettyinä ja osaa vähän tuunailtiin myös.

Anna on tykännut uudistetusta huoneestaan tosi paljon. Pinkki prinsessamaisuus vaihtui vähän hulluun tiedemieheen joka sopii eläimistä ja outouksista pitävälle Annalle tosi hyvin. Isommassa vähän vielä prinsessamaisessa sängyssä (koska pitihän se nyt vähän kuitenkin olla) on mukava loikoilla satunnaisten karvaisten yövieraidenkin kanssa.

Isolla työpöydällä ikkunan edessä hoituu yhtälailla niin meikki- kuin kouluhommat, pelaamisesta puhumattakaan. Länteen antavan ikkunan äärellä on paras valo myös piirtämiselle. Minusta on erittäin viehättävä tuo pieni kasviviidakko jonka Anna on tuohon pöydän nurkkaan laittanut. On niin ihanaa kun hän on jatkanut itsekin huoneen laittamista mieleisekseen. 

Hyllyillä pidetään esillä kokoelmaa outouksia ja täytettyjä elukoita. Laatikoissa säilytellään sitten rumempia asioita joita kuitenkin aina välillä tarvitsee niitäkin. Toiveena olisi vielä kuulema löytää tuonne pieni täytetty orava, että jos joku sellaisen jossain bongaa niin vinkkiä voi laittaa tännepäin.

Huoneen sisääntuloon asennettiin pitkä naulakko seinälle jotta on paikka ripustaa muutoin kaikki lojumaan jäävät asiat jonnekin (helppo siivota). Tilaa jäi tähän vielä myös mahdollisille tuleville lemmikeille (niistä neuvotellaan vielä perheen kesken siellä) ja muulle, koska vapaata lattiatilaa pitää nuoren neidin huoneessa myös olla, ainakin peilin edessä.

Että tämmöinen siitä nyt tuli sitten. Kierrättämällä ja kirppiksillä pääosin sisusteltu. Hyvin mieleinen asukkaalleen ja oikein hyvä myös omastakin mielestäni.

And FINALLY Anna's room after.  In this link is what it looked like before (which I also did). The childhood princess style has changed in to a bit of a mad scientist style. Almost everything is second hand or fleamarket finds. Anna loves her new room very much and so do I.

7 kommenttia:

 1. Voi mistä olet löytänyt tuon Aasian kartan! Samanlainen ollut itselläni etsinnässä jo pidempään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko ollut Hämeenlinnasta kun löysin tuon kartan. En muista nyt miltä kirpparilta.

   Poista
 2. Tää on just semmoinen mistä minäkin pidän! Sinun tyylisi on niin tajuttoman hieno. Jännä miten itse myin kaikki vanhat matkalaukut, maatuskat...kun nyt on alkanut myös värit kiinnostamaan, sekä uutta-vanhaa tavaraa löytyy koko ajan. Yhdestä perinnöstäkin saisi vaikka ja mitä..-täytyy muistaa sinut ennenkuin roskalavalle viedään =)- crista

  VastaaPoista
 3. Ihana huone! Tykkään noista täytetyistä eläimistä :) Itsellä hakusessa täytetty varis! Tori.fissä oli täytetty orava myynnissä: https://www.tori.fi/varsinais-suomi/Orava_taytetty_38629249.htm?ca=18&w=116

  VastaaPoista