keskiviikko 16. elokuuta 2017

Nukkekodin makuuhuoneessa

Nukkekodin makuuhuoneessakin tapahtui sitten se välttämättömin muutos, sänky vaihtui mummomaisesta rautasängystä hieman nykyaikaisempaan ja paremmin 60-luvun tyyliin sopivaan.
Topattu pääty ja helmalakana henkivät aikakautta ja värimaailma taas omaa mieltymystäni. 

Huoneessa olisi vielä tehtävää sillä vaatekaappi on alkanut silmiini näyttää täysin riittämättömältä sekä tyyliin sopimattomalta. Voikin olla että vaihdan kaapin ja kampauspöydän paikkaa ja rakennan tuonne jonkun vähän modernimman vaatesäilytysjärjestelmän. Harmi ettei sinne vaatehuonetta mahtunut, se olisikin ollut se.

Kampauspöytäkin himpan liian korkea tuoliin nähden, mutta olisittekos sitä huomanneet jos en olisi huomauttanut? Tykkään tuosta tuolista kuitenkin niin paljon että olen antanut olla noin. Pöytää jos madaltaisi ei se mahtuisi siinä alla enää olemaan. Sovitaanko niin ettei kerrota kellekään ja annetaan olla?

Kattolamppu on askarreltu reikäraudasta ja muovikorkista sekä yhden pinkin barbielampun jalustasta. Aurinkopeiliin löysin ohjeen netistä ja kun tarvikelaatikoissani oli pieni pyöreä peili, metallirinkula, hammastikkuja ja kultainen spraymaali se syntyi nopsaan. 

Päiväpeite pitää ehkä vaihtaa vähän puhtaampaan tai vähemmän pitsiseen, mutta tuo ajaa asiansa niin hyvin etten sitä vielä kiirehdi. Kaappiasiat kuntoon ensin.

The bedroom in my 60's style barbiehouse got a new bed that suits the era better. I also made a toothpick-starburst mirror on the wall and a new lamp on the ceiling. Now I have a huge urge to do something about that wardrobe cabinet. I think it is too small and from the wrong era. Need something more sleek and stylish there instead, and while I'm at it maybe a new dayspread too.

4 kommenttia:

 1. Siis WAU mikä makkari! Tuo pinnatuolikin...ja virkattu päiväpeitto!

  VastaaPoista
 2. Huh, tää on ihan älyttömän hieno! Näitä sun nukkekotipostauksia selatessa, mulla tulee aina fiilis, että pitäiskö hakea vanhempien luota mun vanha nukkekoti ja lähteä itsekin askartelemaan sen kanssa!

  VastaaPoista
 3. Tosi viihtyisä huone! Mää tekisin ehkä niin,että lyhentäisin kampauspöydän jalkoja ihan reilusti ja sit sijoittaisin tuolin siihen puolihuolimattomasti niin,että tuolin yks kulma osuu pöydän alle tyhjään tilaan ja näyttäis kun siitä olis vaan joku lähtenyt. Ei mietitä,mahtuisiko tuoli suorana paikalleen pöydän alle. Ja tämä vain JOS mittasuhde haittaa liikaa omaa silmää. Maria

  VastaaPoista
 4. Tuoli on kyllä niin hieno, ettei käy mittasuhde"ongelma" yhtään häiritsemään. Ja niinhän se menee "ihan oikeassakin kodeissa" ettei mittasuhteet aina vanhoissa kalusteissa kohtaa. Vaan mitäpä tuosta :)
  Kultaista silkkitäkkiähän tuo huone on vielä vailla...

  VastaaPoista