torstai 5. toukokuuta 2016

Kalustekierto puutarhassa

Ilmojen lämmettyä alkoivat pihakalusteetkin kaivautua ulos varastoistaan (melkein kuin itsekseen). Halusin tänä vuonna jotain uutta, mutta koskapa noita kalusteita nurkissa jo niin paljon on, päätin että uuden sijaan laitan vanhoja vaan vähän erilailla kun yleensä. Tässäkin kohtaa on jo monena vuonna olleet samat kalusteet aivan samassa järjestyksessä joten pienilläkin muutoksilla saa mukavasti jo eri fiilistä.

Jätin keinun varastoon ja otin tilalle mustan penkin jonka tuunasin yhden istuttavasta tuolista muutama vuosi sitten. Olin myös aika kyllästynyt aiempaan pyöreään pöytään ja sovittaessani sen tilalle tätä toissa keväänä entraamani penkkiä kuului melkein pieni loksahdus kun se siihen niin hyvin pöydäksi passasi.

Nyt on portaiden edessä kiva pieni pihaolohuone jossa on mukava iltaisin istuksia tai päivällä pakoilla paahdetta. Ja värimaailma on minulle niin mieluisa tänäkin vuonna. Ei niin silmiinpistävä.

I wanted something new in the garden layout, but since we have so much furniture already, instead of buying new I decided to rearrange the old ones. I lost the round table and swing we had here for years and replaced them with a bench I made last spring and a couch I made out of a chair a few years back. And now it looks new for me again.

4 kommenttia:

 1. Kaunis ryhmä! Ja koko pihanne on kyllä ihana....

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää! Mites tuo lamppu? Onko ihan ulkokaluste, itse tuunattu, koriste vaan vai mikä? Toivon lisää juttuja teidän ihanasta pihasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan ulkokäyttöön tarkoitettu lamppu. Ostettu vuosia sitten tuollaisena. Se on merkiltään Eglo ja mallinumero on 88083. :-)

   Poista
 3. Hyvä fiilis teidän puutarhassa! Postasin itsekin eilen meidän rennosta takapihasta. Meillä piha teillä puutarha ;)

  VastaaPoista