torstai 12. toukokuuta 2016

Viime hetken pelastus

Asumme alueella jolle uudisrakennetaan tiuhaan. Juuri nytkin aivan läheltämme purettiin vanha söpö mummonmökki jonka tilalle tulee iso rivitalo. Ja vaikka säälittääkin tuommoinen tuho, olen siellä yleensä ensimmäisten joukossa paikalla kun purkutraktorit saapuvat. Jaa että miksikö? No rompetta hamstraamassa tietysti.

Nyt en ihan ehtinyt itse taloa penkoa ennen kun siitä oli jo puolet kadonnut purkukauhan kitaan, mutta talon pihassa olleesta vajasta sain työmiesten kahvipaussilla käydä tutkimassa aarteita. Ja löytyihän sieltä vielä. Nimittäin tällainen supertrendikäs vanha itsetehty seinäkaappi. 

Tällaisethan ovat ihan kuuminta hottia sisustuksessa juuri nyt. Ei voi kun hämmästellä sitä tyylitajua millä tämän on talon vanha isäntä (tai poika) joskus tehnyt. Vanhasta puulaatikosta ja kansista aikaan saatu kaappi on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin tyylikäs ja toimiva. Erityislisänä vielä nuo vanhat mainokset jotka siinä ovat joko aina olleet tai myöhemmin laitetut. Ihan täysi kymppi.

Sopii tänne countrytyyliseen kämpäämme kuin nyrkki silmään, jahka ensin keksin että mihin laitan sen. Pihakeittiöön tekisi mieli, mutta en raaski säiden armoille laittaa. Sisälle jonnekin turvaan on tämmöinen aarre kyllä saatava.

Salvaged this cool vintage self made cabinet from a house near by that was being demolished. And though I cry inside every time they demolish an old house I just love to go picking in places like that. There's always cool stuff that people have left behind that I can use in my cool vintage themed old house.

13 kommenttia:

 1. Hieno! Olisi voinut olla ihan hyvin sun tekemä. On niin teidän tyylinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö. Ajattelin kanssa kun tuon löysin että tekijä on lukenut unelmiani jotenkin. :D

   Poista
 2. Mieletön pelastus ja sopii teille kyllä hienosti!

  VastaaPoista
 3. Edelleen vaan täytyy ihmetellä tuota sun kykyä tehdä noita mielettömiä löytöjä...
  Kyllä on hieno. Ei vaan kaupan hyllyltä löydy moisia aarteita

  VastaaPoista
 4. Iiiihana! Ja just niin trendikäs!

  VastaaPoista
 5. Vihreänä aina luen, kun jotkut pääsevät käsiksi nihin purkutaloihin...ihana aarre tuokin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin pääsee käsiksi ihan niinkin yksinkertaisesti kun kysymällä lupaa vaan. :-)

   Poista
 6. Juu, ei kannata jättää säiden armoille ulos, on sen verran heeno!

  VastaaPoista
 7. Hieno, aivan kuin joku olisi just osannut oikeaan paikkaan maalia sutata ja vanhan mainoksen kiinnittää... Ja saranat on niin makeet!

  VastaaPoista