sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Pöytäliinasta suihkuverhoksi

Olen käyttänyt täällä aina kankaista suihkuverhoa kun en oikein tykkää niistä muovisista. Hyvällä ilmanvaihdolla kuivaa kankainen ihan yhtä nopsaan kun muutkin ja kuoseissa on paljon enemmän valinnanvaraa.  Pyykkipäivänä tuli otettua aiempi suihkuverho pesuun ja siinä samalla sain idean testata tilalle vihreäkuosista pöytäliinaa. Näin keväisin kun värisilmä kaipaa jo vihreää tekee sitä mieli tunkea sisustukseen kun ulkona sitä ei vielä kovin ole. Vähän ehkä lyhyt, mutta ah niin raikas on kyllä tämä kuosi. Ja niin keväinen ettei tosikaan.

Jos haluatte nähdä miltä tämä pöytäliina oikeassa käytössään näyttää vilkaiskaa tätä albumia jonka juuri StyleRoomiin laitoin. Siellä myös pari kuvaa aiemmista pienistä kevätsisustuksistani. 

StyleRoomissa on nyt muuten kiva kevätsisustushaaste menossa. Käykääs kurkkaamassa ja osallistumassa. Palkintona sisustuslehden puolivuosikerta oman valinnan mukaan.

StyleRoomista löydät myös paljon kevätinspiraatiota sisustukseen. StyleRoomin sivun ylälaidassa olevalla hakukentällä voit hakea juuri sellaista sisältöä joka sinua kiinnostaa. Kokeilkaapa vaikka mitä kaikkea kivaa löytyy pelkästään jo sanalla "kevät". 

Laundry day and I took the shower curtain to be washed. Suddenly I had an idea to try out a table cloth on there, just to see what it would look like to have some green in the space. Allthough a little short, it looks good. So fresh. 
If you want to see how it looks as a table cloth check out my new album in StyleRoom.

There's also a cool challenge where you can show off your style changes for spring. Also remember to use the search engine on the top of the page if you're seeking for something special. StyleRoom is full of inspiration.

16 kommenttia:

 1. Tosi raikkaan näköinen, aivan ihana!
  Aurinkoista kevätviikkoa teille.
  Kohta se kesä sieltä puskee päälle, pakko uskoa :D

  VastaaPoista
 2. Onnea finalistille, erittäin ansaitusti ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana verho ja muutenkin ihan mahtava tämä kylppärin muutos!

  Onnea myös jatkoon pääsystä Suomen kaunein koti-ohjelmassa! Ansaitsitte sen ehdottomasti. Teillä on kyllä niin upea, persoonallinen, mielenkiintoinen ja yhtenäinen koti. :) Myös meitä kysyttiin ohjelmaan mukaan, mutta uskallus ei riittänyt. :D Joten saatte ehdottomasti ääneni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kuule voin suositella ihan todella ohjelmaan mukaan lähtemistä. Se on huisin kiva kokemus kaikin puolin. :-)

   Poista
 4. Voi ei, kauheita spoilereita! Ei olis pitänyt tulla lukemaan ennen ohjelman katsomista! ;D

  Mutta onnea finalistille!

  VastaaPoista
 5. Onnea teille, ansaitsitte päästä jatkoon! Upea, persoonallinen koti teillä! Bongasin blogisi tietokoneen ruudusta ohjelmassa, joten löysin siten tänne. Tulen uudelleen paremmalla ajalla...

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa, kun pääsitte jatkoon, todellakin ansaitsette paikkamme finaalissa :)

  VastaaPoista
 7. Olen aina ihmetellyt miksi ette ole osallistuneet tähän kilpailuun ☺. Olin aivan täpinöissä kun huomasin teidän kodin ,innoissani selostin miehelle sun blogistakin. Ansaitsitta niin jatkoon pääsyn! Onnea !

  VastaaPoista
 8. Hirmuisesti onnea jatkoon!! Olet loihtinut ihanan kodin!
  - TarjaL

  VastaaPoista