perjantai 27. marraskuuta 2015

Markkinoille

Huomenna ne on, nimittäin ne Parolan aseman Joulumarkkinat, jonne minäkin tässä viime tingassa pakkailen myytäviäni. Mikä siinä onkin etten saanut kaikkea ajoissa valmiiksi vaan nyt täällä hiki hatussa hyörin ja pyörin miettiessäni mitä kaikkea mukaan mahtuukaan. Näpsäisin kiireellä muutaman kuvan tänne siitä mitä varmasti matkassa on. 
Tonttu lähtee mukaan jos sen vaikka joku ostaisi uuteen kotiin joulua vahtimaan. (12€) Betonikirjojakin muutama (iso 18€, pieni 15€).

Myyntipöydästäni löytyy myös täytetty Harakka (25€), itse tekemiäni betonikynttilänjalkoja (puolikas 12€ ja kolmonen 13€) sekä perhostaulu (15€).

Hieno vanhasta paloämpäristä tehty rustiikkinen kattovalaisin tulee matkaani ja (60€). 

Sekä tietysti koko pieni kylttikauppani valikoimineen. Ja markkinoiden kunniaksi mukana on kolme uutta tekstikylttiä (14€ kpl). Olin varsin topakalla päällä ja tein oikein kunnon kieltokyltit kun semmoisia ei vielä valikoimissa ollut. Ja vinkiksi haluaville, jos markkinoille et pääse niin nämä lisään myös tuonne kylttikaupan nettiversioon heti kun tässä kiireiltäni joudan.

Että tämmöisiä ja paljon muuta löytyy huomenna Parolasta. Tulossa on varmasti aivan huikean hieno päivä enkä varmaan paljoa malta ensi yönä edes nukkua kun niin tuota innolla odotan. 

A small portion of the things I'm about to sell tomorrow at Parola station's Christmas fair.

6 kommenttia:

 1. Ihania, etkö lähettäisi harakkaa tänne Naantaliin :D?
  Marja kommentoi :).

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. No huh. Jännitin koko ajan, että en ehdi saada kynttilänjalkoja, mutta haukkana paikalla heti klo 11 ja sain ne sitten kuitenkin. Kiitokset, ovat just niin ihanat kun mille näyttivätkin kuvassa. Olipahan ryyskä!

  VastaaPoista
 4. Nuo kynttilänjalat on kyllä ihan huiput! Harmi että tuo välimatka on niin pitkä, olis ollut mukava käydä :)

  VastaaPoista
 5. Oi tuota harakkaa! Aivan upea! Onko hän vielä myynnissä?

  VastaaPoista