tiistai 3. marraskuuta 2015

Mahtuu mahtuu

Työhuoneeni on meillä ihan täyteen puristettu. Tila on pieni, mutta koska siellä tapahtuu aina eniten, tarvitaan siellä jos jonkinmoista ja kaiken pitää olla aina käsillä. Miljoonalipaston vieressä oli aiemmin vanha porrasjakkara joka ei ollut säilytyksen kannalta kovin näppärä siinä. Siirsin sen siis pois tieltä pyykkitelineen alle (jossa se on ihan huippupestissä) ja rakensin tilalle kesän hyllyprojektien ylijäämistä pienen, pyörillä liikkuvan hyllykön.

Nyt on taas vähän lisää tilaa säilytellä tärkeimpiään. Alimmalla hyllyllä matkalaukussa meillä on akkuporakoneet, hillittömän rumat neonvihreät vempeleet joita tarvitsen vähän väliä. Keskihyllyllä on kylttikaupan varasto ja ylemmillä hyllyillä muuta tarpeellista. Kaappiin kulmassa pääsee käsiksi noinkin, mutta jos isompaa inventaariota tarvitsee tehdä niin siksi on hyllyssä pyörät alla. Parolan aseman Katjan tekemä jätepaperikassi seilaa yleensä ympäri huonetta ja silloin kun ei seilaa on se parkissa tuossa.
Nyt voi kai sanoa että jo on tehokkaasti käytetty seinän vieret tässä huoneessa, vai mitä?

My work room is the fullest room in this house. There's so much stuff organized in there you wouldn't believe. And as I yet again needed a little more space to put stuff in I made a shelving unit from the leftovers of last summers building projects.  I added some wheels under it so I can move it out of the way whenever I need to.

4 kommenttia:

 1. Tuollaisessa huoneessa tekee varmasti töitäkin (ainakin melkein) mielellään! Onpa kyllä viihtyisän näköistä. Upeasti kaikki tavarat sopivat yhteen. Siis kerrassaan ihastuttava! :)

  VastaaPoista
 2. Just noin tavaroiden pitäis ollakin, paikka kaikille ja kaikki paikallaan :D

  VastaaPoista
 3. Ah, näyttää AIVAN ihanalle! Paljon tavaraa, mutta jokainen niin kauniisti suunnitellulla paikalla!
  Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Herttinen miten paljon ihania huonekaluja ja esineita. Ihan sama, vaikka olisikin vähän tunkua. Sopu sijaa antaa! :)

  VastaaPoista