sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Myyty! Sold!

Ja niinhän se on kun tilaa ei ole niin sitten sitä ei ole ja se tarkoittaa sitä että tämä vanha musta kaapinrohjake on nyt myyty. 

Tämä on siitä erikoinen vanha kaappi, että oikeasti vanhaa siitä ei ole kun osa. Ostin sen aikanaan melkomoisena palapelinä ja rekensin itse puuttuvan osan saadakseni siitä oikean kaapin.
Vanhoja postauksiani kaapin rakentelusta ja vaiheista  löytyy täältä, täältä ja täältä. Lisää kuvia kaapista valmiina löytyy esim. täältä ja täältä
Aika lohduttomassa kunnossa olleista jumireikiä täynnään olevista osista tuli kuin tulikin vielä ihan toimiva ja erittäin näyttävä ja jämäkkä kaappi. Hirmu ylpeä olen tuosta, vaikkei sitä nyt ihan puusepän ohjeiden mukaan tehty olekaan. Käyttöarvo sillä kuitenkin on ja hyvin toimii tehtävässään. Osa siitä on reippaasti toistasataa vuotta vanhaa ja osa uutta vaneria ja puuta.

KAAPPI ON SAANUT UUDEN KODIN. 

Kaapin speksit ovat; Korkeus 192cm, leveys 128cm (mitattu koristelistoista) ja syvyys 60 (mitattu koristelistoista, itse kaappiosan syvyys 48cm)

Kaappi on kolmessa osassa, katto, keskiosa ja jalusta. Saa kiinni toisiinsa ruuveilla (nyt eivät ole). Keskiosan korkeus on noin 144cm. Alalaatikot vähän jumii, ja toisen oven vedin on irti.

Sijainti: Järvenpää. Ja tarjouskaupassa etusijalla ovat noutajat. En toistaiseksi lähetä enkä toimita.

Ja lopuksi vielä kuvat kaapin sisätiloista ja taustasta:
Up for sale in Finland only. If you're interested e-mail me and give me an offer. The measurements can be found in the text above. Also check out the links to understand the history of this cabinet.

5 kommenttia:

  1. Voi mikä ihanuus tämä olisi, harmillisesti on liian leveä eteiseemme, vaikka kuinka mittasin niin ei mahdu :(.

    VastaaPoista
  2. mikä ihana <3 <3 meille mahtuisi, ja kyllä niin pääsisi loppuelämän kotiin. ja noutokin onnistuisi vaikka heti huomenna kun mäntsälässä asun ja peräkärrykin löytyy! tarjoan rohkeasti 70e, kun itse käskit! :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista