tiistai 24. marraskuuta 2015

Juhlapöytä

Muistattekos tämän pöytäraiskan jonka männä kesänä ostin? No nyt se on keittiössä odottamassa juhlakauden avausta. Pieni putsaus, pari kulmarautaa ja kevyt hionta pöytälevyyn oli ainoat mitä sille tarvitsi tehdä. En edes viitsinyt tuota pintaa värjätä kun kovin olen tykästynyt siihen noin, ruuveineen kaikkineen. Se ei alkujaankaan ollut kovin tikkuinen ja hionnan jälkeen se on jopa melkein sileä. Käteen ei ota yhtään pahasti, mutta tiskirättiin pienet kolot ja ruuvinkannat vielä ottaa. En aio siitä kuitenkaan suuremmin välittää sillä semmoiset kuuluvat tässä pöytämallissa asiaan.

Tässä pöydässä on kyllä jotain selittämättömän kivaa charmia ja vaikka se onkin tuohon tilaan ehkä aavistuksen liian iso jatkuvasti pidettäväksi, olen ihan valtaisan onnellinen siitä että ainakin jouluna meillä mahtuu kunnolla kattamaan. Ja pian pääsen tuota juhlapöytää oikein käytännössä testaamaankin. kun parin viikon päästä on luvassa pikkujoulut täällä meillä. Ihan huippua.

Remember this old beaten up table I bought last summer? Well here it finally is in my kitchen. I didn't do much to it, just cleaned it up, put some brackets to hold the top and lightly sanded the surface. I really love it like that, with all its rough charm. Can't wait for the holiday season to start and set it for a party. 

8 kommenttia:

 1. Hieno pöytä. Asun Kiinassa ja löysin upean ruokapöydän. siihen haen nyt moderneja tuoleja

  VastaaPoista
 2. Kaunis pöytä! Eikä yhtään liian iso, ainakaan, kun katsoo suhteessa ikkunaan. Kiva, että laitoit linkin pöydän löytöhetkeen. Täytyy tunnustaa, että minulla ei olisi riittänyt mielikuvitus kuvittelemaan lopputulosta alkuperäisen pöydän nähtyäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se huoneen kokoon nähden liian iso olekaan. Kun katsoo tuota tilaa mikä jää jääkaapin ja pöydän väliin ymmärtää miksi siitä koosta vouhotan. Vähän jää ahdas väli siihen. :-)

   Poista
  2. No mutta hyvä laihdutuskeino sitten tuo pöytä, jos sellaiseen on tarvetta :)

   Poista
 3. Ihan huippu pöytä! Kestääks se tanssimista? Meinaan jos oikein innostutaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta en mene takuuseen, mutta olkkarin pöytä kestää kyllä :-)

   Poista
 4. Ihana, ihana, ihana!! Just niitä aarteita joita ei ihan joka mutkassa tule vastaan!

  VastaaPoista
 5. Kaunis pöytä joka sopii teidän keittiöön upeasti. Pienellä työllä noinkin suuri muutos, tykkään <3

  VastaaPoista