sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Kellohullun kokoelmista

Olette varmaankin jo huomanneet että tässä perheessä arvostetaan vanhoja kelloja. Niitä on siunaantunut vuosien saatossa jo aika monta yksilöä seiniämme koristamaan. Tein tuonne StyleRoomin puolelle oikein albumin jossa on kuvat kaikista kelloista mitä talostamme löytyy. Käykää sieltä vilkaisemassa kuinka monta niitä jo onkaan.

Ja nyt kun niitä on jo noin monta olen alkanut pohtia, että pitäisikö joistain jo ehkä luopua. Tunnen itseni ja tiedän että ostelen niitä varmasti lisää jos vastaani tulee ja jottei tämä harrastus ihan hulluksi mene ja hiljainen tikitys täytä koko taloa pitää kokoelmaa siis karsia toisesta päästä.

Näiden kuvien kellot ovat nyt siis hiljaisessa myynnissä jos jotakuta kiinnostaa. Ylemmän kuvan ESMI- merkkisessä kellossa on alkuperäinen patterikoneisto ja se toimii kyllä hyvin, muttei ihan pysy täsmälleen ajassa. Säätöruuvilla sen saanee ajan kanssa kokeilemalla ihan kodilleen. Itse olen silloin tällöin vähän pyöräyttänyt, mutten ole vielä saanut ihan kohdilleen sitä. Muutama minuutti menee eteen tai taaksepäin viikossa. Halkaisija noin 30cm . Kello on jo myyty.

Tämä kellonen taas on maalattu uudestaan alkuperäisen ruskean maalin päälle. Nykyinen tummanharmaa väri sopii siihen paremmin, mutta ei taas sovi sisustukseemme. Tämä myös pysyy hyvin täsmällisesti ajassa koska sisälle on kelloseppä vaihtanut alkuperäisen sähkökoneiston tilalle patterikoneiston. Merkiltään tämä kaunokainen on Elchron ja halkaisijaltaan noin 33cm. MYYTY.

Jos ylempi kello kiinnostaa ostomielessä laita viestiä osoitteeseen dgsisustusmania(ätmerkkitähän)hotmail(piste tähän)com 
(Roskapostirobottien vuoksi en voi kirjoittaa sähköpostiosoitettani oikein tänne tekstiin, mutta se näkyy myös blogini vasemman sivupalkin yläreunan kyltissä oikeassa asussaan)

I have a thing for vintage clocks, just can't resist them. I have a nice collection of them already, but now there's no room for all of them anymore and I'm thinking of selling these two beauties. The top one is 50€ with original battery operated machine and the bottom one is 45€ with a new battery operated machinery in it. E-mail me if interested.  I only ship to Finland
If youre interested of seeing all my vintage clocks at once go check this album I made to StyleRoom today. There's the whole collection.

2 kommenttia:

  1. Voi että, miten hienoja kelloja! On kyllä ollut tuuria, kun olet löytänyt noin monta hienoa yksilöä.
    Meillä on keittiössä mummolan vanha keittiökello, mutta sille on etsinnässä korvaaja. Kello ei sovi paikkaansa, koska ikkunan valoheijastuksen takia siitä ei näe kunnolla aikaa. Ongelmaksi näkyy muodostuvan kellon koko, saisi olla maks. 20 cm halkaisija, kun isompi ei mahdu. Ei vaan tahdo löytyä, tuollaista simppeliä tehdas/laitoskelloa. Romanttisia kyllä löytyy, vaan ei sovi X)

    VastaaPoista
  2. Satu, tsekkaa royaldesign.fi - sieltä löytyy kattava kokoelma seinäkelloja, myös pieniä ja moderneja.

    VastaaPoista