torstai 3. syyskuuta 2015

Ihan parasta palautetta

Sain lukijaltani Hennalta ihanan viestin ja kuvat hienosta lattiamaalauksesta jonka hän on omassa kodissaan toteuttanut. Tulin tuosta aivan valtavan onnelliseksi, on niin ihanaa nähdä että olen tämän blogini kautta pystynyt antamaan vinkkejä ja vaikutteita ja ennen kaikkea rohkeutta kokeilla, niin kuin nyt tätä superhelppoa teippikuviota lattiaan.

Tuossa Hennan lattiassa on käytetty maaleina Uulan puolihimmeää puulattiamaalia sävyinä Usva sekä Ruusu. Täytyy sanoa että aika herkullisen näköinen on lopputulos. Jotenkin niin ihanan pehmeä ja lempeä. Oma lattiani on kontrasteiltaan kovempi, mutta yhtälailla se on mielestäni hieno - vieläkin.

Onko teistä joku muu kokeillut tätä kuviointimetodia? Olisi ihan superkiva nähdä ja jakaa täällä muitakin väriyhdistelmiä tai kuvioita mitä olette keksineet lattiaanne laittaa. Jos haluatte kuvianne tänne blogiini esille niin pistäkää postia osoitteeseen dgsisustusmania (at) hotmail.com. 

I got mail from a reader of mine who had had an inspiration to paint her floors the same way as I did. I got so happy when I saw this and immediatelly asked if I could publish the photos here and she said yes. I think it's so inspirational to share these different color schemes. If you have painted you floor with my instructions, please send me pictures. I'd love to publish more color schemes and designs you can do with this super-easy method.

8 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kaunis lattia - molemmissa sävyissä! Ja olet niin oikeassa - tuollainen on parasta palautetta <3

  VastaaPoista
 2. Upeaa jälkeä, molemmilla!

  PS: Se lehtijuttu oli ihan huippu!

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihana lattia, ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 4. Tämä sun lattia on ollut mullekin eniten se juttu, mikä on jäänyt mieleen, että täytyisi kokeilla. Sopiva keittiökomeron lattiakin olisi, mihin tätä olisi kiva kokeilla, mutta toistaiseksi muut projektit ovat ajaneet ensisijaisempina ohi tästä.

  VastaaPoista
 5. Vau! On varmasti kaiken vaivan väärti tuo lattia.

  Lehtijutusta kiittelisin minäkin, oli tosi kiva lukea se. Pieni pyyntökin, olisi: Sivulla 85 oikean yläkulman kuvan lyhty, saisko siitä kuvia tänne blogiinkin? On aivan pyörryttävän ihanan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, se itämainen. On ollut meillä jo vuosia, joskus Indiskasta ostin :-) Laitan postauksen siitä jossain vaiheessa.

   Poista
 6. Meillä keittiön lattia on pari vuotta sitten kopioitu suoraan täältä. Kiitos vaan esimerkistä :)

  VastaaPoista