maanantai 31. elokuuta 2015

Jipii!

Se on taas täällä, nimittäin supersuosittu sisustusbloggaajien kirppis- ja myyjäistapahtuma. Laittakaahan kynnelle kykenevät kalenteriinne ylös lauantai 12. syyskuuta klo 10-15, sillä silloin olemme paikalla Pasilan vanhoilla Veturitalleilla Crepperien ihanassa juhlatilassa myymässä kaikkea kivaa maan ja taivaan väliltä.

Tapahtuma on tällä kertaa autoton, Tallikadulla olevan tietyömaan johdosta paikalla ei ole parkkipaikkoja joten tulethan kävellen tai julkisilla. Jos tulet autolla lähimmät parkkipaikat sijaitsevat Eläintarhan kentän kupeessa, Linnanmäellä tai Messukeskuksessa (näppärimmät käyvät Habitaressa samalla).

Listan mukana olevista bloggaajista löydät tapahtuman Facebook-sivulta.

Ai että, täällä on kuulkaas jo täysi tohina päällä nurkkia siivota ja vinttejä koluta. Tavaraa tulee meikäläiseltä tapojeni mukaan kohtuullisesti unohtamatta näitä kylttejä tai betonikirjojakaan. Laitan vielä tarkemman postauksen myyntiin tulevista tavaroista lähempänä tuota kirppispäivää.

It's here again! Our beloved fleamarket and fair at Pasilan vanhat Veturitallit / Crepperie. So save the date Saturday the 12th of September at 10-15. P.s. There's no parking for cars at the location due to some construction work. The list of bloggers participating you can find here.

4 kommenttia:

 1. oujee, tiedänkin minä päivänä Habitareen suuntaan! Kerrankin mulla on mahdollisuus päästä tuonne! (siis kirppikselle) Jee!

  VastaaPoista
 2. Hmmm... toivottavasti Habitare-kaverini vapaapäivä sattuisi tuohon lauantaille, niin pääsisi kerrankin pyörähtämään tuollakin kirpparilla. Täältä kauempaa, kun tulee, niin ei tule pelkästään kirppistelemään lähdettyä (vaikka mieli tekisikin).

  VastaaPoista
 3. Voi kun tämä tulisi joskus Pohjois-Suomeen :)

  VastaaPoista
 4. Paras kirppis ikinä!

  VastaaPoista