keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Ja taas sitä tavaraa löytyi

Nyt on vihdoin raakattu tavaraa myyntiin Sisustusbloggaajien kirppis- ja myyjäistapahtumaan ensi lauantaiksi. Samalla on pohdittu hurjasti omaa suhdetta tavaraan, että tarviaako sitä kaikkea olla ja niin paljon vieläpä. Myönnän olevani ihan hirveä materialisti ja keräilen ihan tolkuttomasti asioita ja esineitä pienen kotimme pullolleen, mutta niin kauan kun minulla ei tee tiukkaa siitä luopua en suostu myöntämään että minulla mikään shoppailuongelma olisi...

Keittiöstä irtosi pienellä siivouksella tällainen läjä tavaraa ja luulen että jos vielä vähän pengon löydän toisen mokoman lisää. Periaatteeni on, että jos sitä ei ole aikoihin käytetty, joutaa se kiertoon. Ja sitä paitsi, pitäähän sitä tilaa olla kun kumminkin taas löydän jostain jotain kivaa tilalle.

Vintistä ja autotallista kaivautui tällainen esineistö myyntipöytää täyttämään. Kaikki kamalan ihania ja niin minun makuuni, mutta kun ei mahdu mihinkään niin ei mahdu. En suostu säilömään aarteita varastoissani vain siksi että ne ovat minusta kivoja. Pois turha ahneus, tavarat kiertoon vain ja onnekasta on jos menevät sellaisille jotka niitä osaavat arvostaa.

Jos suinkin saan ahdettua kyytiini, tuon myyntiin myös pari vanhaa ja isoa (kannetonta tosin) alkoholiliikkeen puulaatikkoa  jotka intopäissäni ostin kesällä enkä sitten tiennytkään että mitä niillä tekisin. Niin tyypillistä minua. 

Tulkaa siis ihmeessä lauantaina ostoksille kaikki kynnelle kykenevät, pelastamaan yksi sisustusmaanikko tavaravuorensa alta ja muutenkin olisi kiva jos kävisitte moikkaamassa. Ja jos olette nyt torstaina menossa Habitareen niin tulkaa piipahtamaan Fazer Caféssa klo 18-18.30, olen siellä mukana Pikkutalon elämää-blogin Sannan kanssa StyleRoomin järjestämässä panelikeskustelussa aiheista inspiroiva koti - sisustusideoita blogeista ja somesta.

This is part of the stuff I'm about to bring to sell on the Sisustusbloggaajien kirpputori- ja myyjäiset (Finnish Interior bloggers fleamarket and fair) next saturday. Lot of cool stuff I still like, but there's just no room or use in this house. I do admit I have a slight shopping problem, but I wouldn't say I'm a hoarder (yet). I can just as easily part from my treasures if I don't have a need an a purpose for them. Besides this fleamarket gives me space in my house and opportunity to earn some money to buy more cool stuff again. Vicious cycle, haha.

18 kommenttia:

 1. Nyt kyllä harmittaa, kun en kirppikselle pääse - täällä olisi ollut useammallekin sun tavaralle hellä ja rakastava koti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi. Olis pitänyt olla viikkoa aiemmin tämä kirpputori ;-)

   Poista
 2. Höh, tulossa habitareen vasta sunnuntaina!

  VastaaPoista
 3. Voi ei..niin pitkä matka, olisin ton vanhan naulakon tullut pelastamaan. Tekee hyvää siivota ja tyhjentää, juurikin niitä mitä ei ole käyttäny..
  .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei muuten ole vanha, vaan itse tekemäni joskus viime vuosikymmenellä. Ei vaan istu tyyliin enää :-)

   Poista
 4. Nuo Festivot.. ah ;) Paljon niissä on hp? ;

  miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi kun olen jo pakannut ne syvälle. Muistelisin että laitoin 20-45€ solmumäärästä riippuen.

   Poista
 5. Oi, ihastelen vaan täältä ruudun takaa. Helsinki on niiin kaukana.

  VastaaPoista
 6. Uutena lukijana ensimmäistä kertaa kommentoin blogiasi, moimoi!

  Meillä on myös raivausprojekti kotona meneillään (joskin ehkä vielä isommassa mittakaavassa; viikko neljä pyörähtää ihan juuri käyntiin). Kyllästyin massiiviseen tavaramäärään ja kävin ihan kaiken ullakkoa ja viimeistä rasiaa myöten läpi.

  Nyt olen monenlaisessa ostolakossa: muun muassa servetit, pillit, kankaat ja muistivihkot ovat minulta kiellettyjä.

  Mutta en kyllä tiedä, mitä tekisin, jos vaikkapa kirpparilla tulisi vastaan joku ihan mainio huonekalu. Luulen, että ostaisin sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moimoi vaan :-) Minäkin ostan aina kun jotain kivaa kohdalle tulee ja mietin vasta jälkikäteen että tarvitsinko sitä oikeasti. Ostolakkoa en kyllä suostu itselleni laittamaan, ainakaan vielä :-D

   Poista
 7. Pitkä olisi matka hakemaan Palokalusto-kylttiä, vaikka siihen niin silmäni iskinkin...eiköhän se saa kuitenkin rakastavan kodin toisaalta :)

  VastaaPoista
 8. Moikka, sinulla olisi juurikin tuo keltainen kahvikuppi,mitä olen etsinyt anoppini kokoelmiin, oikea lautanenkin löytyy jo..suostuisitko myymään ¨välistä¨:)
  Terv. Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, en myy välistä. On niin kurjaa kirppikselle tuleville jos "kuormasta on jo syöty".

   Poista
 9. Meillä on tuollainen kanneton alkoholiliike-laatikko sohvapöytänä. Teetimme siihen paksun lasin päälle joka sopivasti "loksahtaa" koloihin paikoilleen. Tosi kiva tuli!

  VastaaPoista
 10. Voi että mua nyt harmittaa kun jouduin aikaistamaan habitare-reissuni eiliselle... :/ (noh toisaalta ihan hyvä kun olis vaan harmittanut enemmän etten kaikkea haluamaani sieltä olisi voinut kuitenkaan hankkia. ;D )
  Mutta oikein hyvää myyntiä kirppikselle! :)

  VastaaPoista