maanantai 24. elokuuta 2015

Nyt niitä taas saa

No nyt niitä taas olisi saatavilla, näitä supersuosittuja kylttejä joita itse olen askarrellut. Materiaalivarastot ovat vihdoin saaneet täydennyksensä ja jonot ovat purettu.
Pistin tänne blogiin pystyyn pienen kylttikaupan josta on helpompi katsoa mitä millonkin on myynnissä. Linkki kauppaan löytyy jatkossa myös tuosta vasemmasta sivupalkista.

Muutama idea uusiin kyltteihin hihassa vielä on ja ensimmäinen niistä on päässytkin jo ajatuksesta tuotantoon. Vanhat toki pysyvät listoilla myös. Käykäähän sii kurkkimassa kauppaani jos tällaisia mukavia vanhahtavia kylttejä kaipaatte kotianne koristamaan.

I finally got some more materials to keep doing these vintage-looking cardboard signs I started to make a few weeks ago. I also have a few ideas of new signs and I already made the first one, the bug. I put up a little sign shop here to my blog and you'll find it on the left side bar. If you want to buy some contact me via e-mail (the address is also on the left side bar, under the lamp and medicine bottle).

3 kommenttia: