sunnuntai 23. elokuuta 2015

Karmea kirppislöytö

Vaikka olinkin päättänyt jo ajat sitten etten enää hamstraa kotiini mitään karmaisevia koriste-esineitä ja hankkiutunut eroonkin jo joistain, en silti voinut itselleni mitään kun tämän räjäytetyn muovikallon kirppiksellä näin. Opetusmateriaalit ja havainne-esineet ovat vain niin vastustamattoman ihania, tai ei tähän kai sana "ihana" kovin helposti käy, hirveähän tuo oikeasti on.

No ostos on tehty, eikä minua kaduta vaikka saahan tämä taas vähän sellaisen kauhukabinetti-tunnelman aikaan. Työhuoneessa takan päällä se ei kuitenkaan ole niin friikin näköinen. Vanhojen apteekkipullojen seurassa tuo näyttää oikeastaan melko luontevalta, ja nyt kun sitä on tuijotellut jo tovin alkaa se silmissäni näyttää ihan lempeältäkin.

I've tried to minimize all the freaky stuff in my house so it wouldn't look too much like a museum of horror, but when I saw this exploded skull (beauchene) I couldn't resist it's appeal. I just love all kinds of vintage educational material. And as it was as cheap as soap (a Finnish saying) I just had to buy it. And now I must say that I have no regrets what so ever, it looks so nice on top of the tin stove with the vintage medicine bottles.

19 kommenttia:

 1. Voi että mikä LÖYTÖ ❤️❤️❤️ Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Onhan se vähän erilainen koriste!

  VastaaPoista
 3. Onhan se vähän erilainen koriste!

  VastaaPoista
 4. Hih...en ehkä meille ottaisi, mutta teille se sopii kyllä täydellisesti! Aika hieno löytö se on, ei tule aivan jokapäivä vastaan.

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava löytö! Mistä ja mihin hintaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No alle kympin maksoin ja Hyrylän Femmatorilta tämän löydön tein.

   Poista
 6. Huh, onneksi on kuitenkin vaan muovinen. Yhdellä vanhalla tutulla oli aikoinaan kotona oikea pääkallo...silloin nuorempana sitä ei niin ajatellut, nyt tuntuu aika karmaisevalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen joskus pohtinut että riittäisikö minun rahkeet oikeaan ihmisluuhun ja tulin siihen tulokseen että ei kyllä riittäisi :D

   Poista
 7. Olis tarttunut kyllä minunkin matkaan!!

  VastaaPoista
 8. Mä kyllä ottaisin heti meille !
  Upeahan toi on, vaikka onkin muovia ☺

  VastaaPoista
 9. Sehän näyttää vähän siltä, kuin se naurais, ei siis pelottava ollenkaan!

  VastaaPoista
 10. Hyi kun kammottava. Sinäänsä ihan siisti, mut kuitenki enemmän karsee :D

  VastaaPoista
 11. Toi on NIIIIIN hieno! Löytäisipä itsekin tälläisiä!

  VastaaPoista