maanantai 2. maaliskuuta 2015

Huippumallit

Katsokaa kuinka kauniilta nuo mallit näyttävätkään yhdessä ja miten hienon kokonaisuuden he muodostavat. Huippukuvaaja Mikko Rasilan Ninacolle ottamissa kuvissa täydellisyys on kyllä huipussaan.

Ja nyt te tietysti ihmettelette että miksi minä tämmöisiä kuvia täällä blogissani julkaisen? No siksi kun kaksi kolmesta kuvissa esiintyvästä huippumallista asuu meillä; nimittäin nuo jakkarat.

Mikko on hyvä ystäväni ja kuvauksia suunnitellessaan muisti että minulla olisi täydelliset jakkarat juuri näihin kuviin, joten lainaksihan ne oitis lähtivät tietysti.

Täällä kotona ollessaan he eivät ole ihan yhtä glamourisessa käytössä. Isältä aikoinaan perityt jakkarat ovat kovin arkipäiväisissä toimissa. Matalampi on makuuhuoneessa yöpöytänä ja korkeampi palvelee työhuoneessa, milloin istuimena, rappusena tai alustana jonka päällä voi jotain sahata. Mutta hauskaa että noilla on nyt toisenlainenkin elämä, olla ihan oikeat huippumallijakkarat! 

There's something of mine in those firs two beautiful photos taken by Mikko Rasila for Ninaco. The chairs. Mikko is a good friend of mine and when he was planning the photo shoot he remembered I'd have the perfect pair of stools for it. Of course I borrowed them to him and after seeing the result I started calling my stools top models too.

4 kommenttia:

 1. No onhan noi nyt ihan älyttömän hienot jakkarat! Ja kuvat. :)

  VastaaPoista
 2. Sateisen päivän piristävä hykerryttävä postaus. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. On kyllä hienot jakkarat! Vaihtelua huippumalleihin ;)

  VastaaPoista
 4. Jakkarat ovat kyllä hienot ja ryhdikkäät! Tuosta mallityttösestä en mene kyllä samaa sanomaan...

  VastaaPoista