sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Huoneesta toiseen III

Alun pitäen minun piti kuvata taloa niin että saisin kivan kuvasarjan huoneesta toiseen, mutta sitten jotain tapahtui kesken kuvaamisen ja harhauduin kuvailemaan joka suuntaan unohtaen tyystin alkuperäisen idean. Onnekseni kuvista osa toimi kivasti postauksiin yläkerrasta, mutta tuntui että alakerrasta ei ollut mitään oikein kovin jännittävää kerrottavaa joten palasin alkuperäiseen ideaani.

Ainut onnistunut kuvasarja huoneesta toiseen tuli keittiöstä työ- ja olohuoneen kautta eteiseen. Näkymät ihan niin kuin ne ovat jos itse kulkisit tuosta. Huomiona vielä että mitään en stailannut mennessäni, vaikka yleensä aina jotain tulee hieman siirreltyä ja aseteltua. Käsivaralla räpsityissä kuvissa näkyy kaikki juuri niin kuin ne täällä oikeastikin ovat. Koiratkin rähmäsilmillään päiväunilta heränneinä.

My original idea for the last three posts was to show you the rooms  in this house walking through them in order. For some reason while I was shooting the pics I didn't stick to my plan but started to take pics from all the angles and the idea was forgotten. Here's is the few shots I got right before I messed the idea up. The view from kitchen to the hall through the work room and the living room. Unstyled and straight out of camera. 

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvakulmia työhuoneesta olohuoneeseen ja eteiseen päin. Olohuonetta ei ihan tuosta kulmasta oole tainnut monesti näkyäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuo olohuoneen sininen seinä mätsää älyttömän hyvin eteisen kanssa :) Portaikko on todella valoisa, uusi ikkuna on tainnut muuttaa arkeakin tosi paljon.

   Poista
  2. Kuvakulma olkkarista tosiaan on aika harvinaisen laaja tähän suuntaan ja ikkuna on muuttanut arkea kun nykyään eteisessä näkee pukea ilman valoja tähänkin aikaan vuodesta :-)

   Poista
 2. Kivoja kuvia - ja erityisesti ihanat lattiat pääsevät näissä oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 3. Kaunista on! Ihania aarteita sinulla! :)

  VastaaPoista
 4. Viehättävä blogi sinulla! Ja niin kaunis koti <3 Tänne eksyin ja taidampa uudelleenkin.. Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit ilahduttavat ja lukijaksikin saa alkaa =)

  VastaaPoista