keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Huoneesta toiseen

Vihdoinkin osui kolme asiaa kohdalleen saman päivän aikana, nimittäin valo, siivous ja vapaa aika kuvaamiseen. Kävelin koko talon läpi laajakulma räpsyen ennen kun pöly taas laskeutui ja aurinko meni pilveen.

Napsin ennen sitä kuitenkin kuvia asioista joita ei täällä blogissa kovin usein näy. Tässä ensimmäisessä postauksessa lapsen huoneessa tv-tasona toimivan VW Kleinebussin perä auki. Harvinaista herkkua kun yleensä tykkään kuvata sitä luukku kiinni. Nyt näette että se kätkee sisäänsä vanhanmallisen telkkarin, videot (juu videot, joissa on kyllä dvd:kin) sekä äänentoistolaitteen (ja jostain syystä näköjään myös teippitelineen). Nämä ovat kaikki palvelleet lapsella jo vuosia ja koskapa yhä toimivat ei olla sitten päivitelty niitä uudempiin. Meillä ruukataan käyttää asiat ensin loppuun asti.

Huomenna lisää laajoja kulmia ja ehkä jotain muutakin.

Today it was perfect time to take some photos with a wide angel lens. The house was cleaned, sun was shining and I had all the time in the world. I shot the whole house and will show you the photos within the next few days. Here's the first ones from my sons room. The unusual thing in these photos is that he car booth door is open when it usually is closed in my pictures. 

6 kommenttia:

 1. Wau mikä idea!!! <3 Tämä olisi mieheni mieleen...myy meinaan "volkkareita"! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä hieno! Ei voi muuta sanoa...

  VastaaPoista
 3. Ei ehkä tilaa säästävin ratkaisu, mutta tyylikkäin :-) Ja meilläkään ei suotta päivitetä toimivaa kodinelektroniikkaa uuteen.

  VastaaPoista
 4. Toi klainari on ihan huippu! ja Mikä idea laittaa nuo kaikki sisustusrumileet tuonne piiloon :)

  VastaaPoista
 5. Wau miten hieno! Näytin pojalleni joka meinasi silmänsä pudottaa :D

  VastaaPoista
 6. Yhdyn edellisiin kommentteihin. Loistava keksintö!

  VastaaPoista