keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Simppeli koriste kakluunille

Ja numeropipareistahan muutamat päätyivät tähän olohuoneen kakluunin koristeeseen. Nyt se sopii myös loistavasti uuteenkin vuoteen, ellei sitten katoa parempiin suihin jo ennen sitä.

Tykkään hirveästi koristella jouluisin myös tulisijoja mutta nämä manttelittomat takat ovat välistä hieman hankalia somistaa niin kuin suuressa maailmassa tekevät, näissä kun ei ole oikein reunoja joihin asetella asioita. Tällainen simppeli narukoriste on tosi helppo tehdä ja tosi helppo saada pysymään paikoillaan vanhojen kilon punnusten avulla. Mikään materiaaleista ei myöskään hätkähdä takan lämpöä mikä onkin tämän tulisijan kanssa suotavaa, tämä kun lämpiää pinnoiltaan melkoisesti.

Pienessä syvennyksessä majaileva takan henki on oikeastaan tosi ruma, mutta koska takka on talouteemme ehkä hitusen liian romantillinen olen tykännyt rumaa kivipeikkoa pitää siinä hieman tasoittamassa tilannetta. 

Dotted ginger breads made it in to a garland to decorate our fireplace in the living room. A simple string with a few jingle bells and ginger bread. Held in place by a couple of vintage cast iron weights. Works perfectly. I only hope they'll last till new year and not get eaten before that (I mean the ginger breads, not the weights).

1 kommentti:

  1. Tosi kivat! Vai että liian nätti uuni teille! Se on kyllä kaunis!
    Mukavaa joulun aikaa!

    VastaaPoista