torstai 4. joulukuuta 2014

Kynttelikkö vihdoinkin

Olen aina halunnut tällaisen perinteisen mallisen kynttelikön ikkunaani, mutta tyyliltään sopivaa on saanut vuosikausia etsiä. Kunnes tänä vuonna Konstsmiden valikoimiin oli tullut täydellinen yksilö.
Mietin sen ostamista pitkään ja hartaasti, mutta sitten päätin että nyt jos ei koskaan. Kerran se vain kirpaisee, ja niinhän tuo teki. 

Nyt kun se on muutaman päivän ikkunallani ollut olen aivan haltioissani. Sen kupariputkesta tehty runko on yksinkertaisesti vain niin ihana. Aivan kun olisivat siellä Konstsmidellä lukeneet ajatukseni kun tällaisen valikoimiinsa laittoivat. 

When I saw this new Konstsmide candle light I instantly fell in love. I've wanted to have this traditional kind of light on my window for so long but hadn't found a style that fit my interior. Until now. I thought long and hard before buying it, this isn't the cheapest model in their catalogue, but now that I have I've already forgotten the price.
I just can't stop looking at it, it's so perfect for my house.

10 kommenttia:

 1. Oi, mistä hankit tuon? Olen katsonut että Konstsmidellä on vaikka mitä kivaa, mutta en ole oikein löytänyt kivoja miltään jälleenmyyjältä. Haluaisin keittiöön perinteisemmän, mutta olkkariin sopisi mainiosti tuollainen industriaalimeininki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin tämän Järvenpään Sähkötalosta, ja vein viimeisen kappaleen. Sanoivat vielä etteivät saa näitä lisää enää tänä vuonna. Jos tuo ruotsin kieli taipuu niin noilla Konstsmiden nettisivuilla olevalla hakukoneella voi yrittää selvittää mistä tätä mallia mahdollisesti tästä maasta voisi löytää. :-)

   Poista
 2. Kun näin tuon kuvan kyntteliköstäsi, olin melkeinpä satavarma että "kun ei mieleistä ole löytynyt niin teinpä itse..." :D

  VastaaPoista
 3. Samaa ajattelin kuin AnnaRiikka että nyt se on näppäränä tehnyt itselleen kynttelikön :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin katsoin eka kuvasta että varmaan on sinun DIY :)

  VastaaPoista
 5. No kappas, olin tulossa kommentoimaan että ajattelin sinun tehneen tuon itse! En näköjään ollut ainoa! :D Hieno on!

  VastaaPoista