tiistai 16. joulukuuta 2014

Pilkulliset piparkakut

Tänä vuonna olen törmännyt milloin missäkin pilkullisiin pipareihin ja tarpeeksi monia nähtyäni tiesin että niitä on pakosti koitettava tehdä myös itse. Tyylilleni uskollisena valitsin muotiksi numerot ja koskapa en ole kovinkaan lahjakas sokerikoristelija tyydyin kaupan valmiiseen tauhkaan ja pusertelin sen paikoilleen vähän miten sattuu. Mutta kas, sehän toimii.

Näillä olisi tarkoitus paikata yksi männä vuosien joulukoriste jonka piparit ovat aikaa sitten pilaantuneet. Jahka nuo tuosta kuivahtavat pääsen askartelemaan. Neljä noista koristeeseen vain tarvitsen, mutta tein varuiksi vähän enempi, jotenkin taisin arvata että kivalta näyttävät.

I keep seeing dotted ginger breads every where this year and so I decided to make my own too. I choose a perfect set of number cutters and made them big enough so they'd be easier to glaze (I'm terrible at it). I like the result a lot. They look even better I anticipated.  I'm also planning to use these ginger breads to fix a Christmas ornament I made a few years back. The ginger breads on it now have gone bad a long time ago.

1 kommentti:

  1. Minä en ole pilkullisiin pipareihin vielä törmännyt. Super söpöt ^^

    VastaaPoista