torstai 13. maaliskuuta 2014

Makuuhuone maaliskuussa 2014

On taas se aika vuodesta kun etelään antava makuuhuoneen ikkuna saa tummemmat verhot ylleen. Tämä siksi että perheen vuorotyöläinen tarvitsee pimeyttä unilleen ja siksi ettei aurinko lämmitä huonetta liikaa. 

Kokeilin vaihteeksi tilassa tummansinisiä samettiverhoja ja ne sopivatkin loistavasti yksiin tämän alakerrasta turvaan pikkukoiran puremalihaksilta pelastetun tyynyn kanssa. Sininen myös kivasti viilentää huoneen vähän kellastunutta värimaailmaa ja saa seinän sävynkin näyttämään paremmalta. Minä tykkään. Tässä pienessä huoneessa liika keltaisuus saa koko tilan tuntumaan entistä pienemmältä ja tunkkaiselta.

Ah kevät ja aurinko. Toivottavasti ennustettu säiden viileneminen ja lumisateet eivät kestä kauaa, alan olla ihan jo kesäfiiliksissä täällä.

I need to change the curtains in the bedroom to darker ones for summer. The window is faced south and the room is otherwise too bright to nap in. This year I chose dark blue colored velvet curtains and they fit so well with the pillow rescued from downstairs. The blues make the whole room seem a little different, less yellowish and I like it.

3 kommenttia:

  1. Ihanan keväistä :) Mistä muuten olet hankkinut tuon mustan valosarjan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Konstsmiden hehkulamppuvalosarja jonka valmistus on jo lopetettu. Vastaavia löytyy lediversioina esim. tuolta http://verkkokauppa.sahkotalo.fi/product/1142/konstsmide-2378--valosarja-eri-vareja

      Poista