sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tikittäjä

Olen ihan heikkona vanhoihin kelloihin. Voisin hankkia niitä vaikka jokaiseen huoneeseen, mutta ovat aika kiven alla löytää nykyään. Tämän vanhan tikittäjän onneksi kuitenkin löysin ja hyvä niin sillä se sopi olohuoneeseen sieluttoman Ikea-kellon tilalle niin hyvin.

Tässä kellossa on vain yksi huono puoli. Se tikittää melko lujaa. Ei sillä että itse tikitys olisi häiritsevää, mutta sen aikaansaama uneliaisuus ja jatkuva torkahtelu sohvalle on. En vain voi sille mitään että tuo tasainen nakutus tuo mieleeni lapsuuden ja mummolan uneliaan, ajattoman tunnelman ja ennen kuin huomaankaan olen zzZZZzzz...

How glad can a person be to have found a really nice vintage clock for her living room. These are so hard to find these days that I consider myself very lucky to have found this one.
This clock has only one minus. It ticks really loud and it makes me SO drowsy. I keep falling asleep on the couch more often now. I really need to consider taking that second pointer off to make it stop knocking me out.

9 kommenttia:

 1. Kello on tosi kaunis ja voi kun ihana keksintö tuo " kirjahylly "!

  VastaaPoista
 2. Mahtava keksintö tuo puristin kirjahyllynä!

  VastaaPoista
 3. Voi autuutta! Kaunistakin kauniimpi kello ja rentouttava vaikutuskin vielä. Kelpo löytö!

  VastaaPoista
 4. Jaan tuon heikkouden kelloihin, tosin itsellä menevät kyllä sekä uudet ja vanhat, ikään katsomatta. :) Mikä lisää kieltäytymisen haastetta entisestään - montako kelloa/talous on tarpeeksi??? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja siis aivan upea tuo kello! :)

   Poista
  2. Mä olen sitä mieltä että tarpeksi niitä ei voi olla koskaan :D Sellainen usean kellon kollaasi yhdellä seinällä olisi upea.

   Poista