sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Vaunumatkalla

Ensimmäinen reissu vaunulla on nyt tehty. Matkat sujuivat mallikkaasti mitä nyt etuikkuna hieman laski vettä sisälle kaatosateessa ajaessa, mutta se oli pientä koskapa perille päästyäni leirielämä oli yhtä juhlaa vain. 
Oli aivan mahtavaa olla muiden nurkissa vieraisilla ja välillä piipahtaa kotona vaunulla. Mukaan mahtui myös huimasti enemmän tavaraa kun pelkän auton kanssa matkustaessa, mikä olikin tässä reissussa varsin oivallinen juttu.

Ensimmäistä yötä en vielä uskaltanut vaunussa yksin viettää mutta toisena yönä oli mieleni jo niin rohkea että uskalsin ja hyvä niin sillä näissä maisemissa kyllä kelpasi nukkua ja aamulla herätä. 

Missä kävin ja mitä siellä tein selviää teille parin seuraavan postauksen mukana.

The first road trip with the caravan was a success. It's really easy to drive and handle and the only bad thing was a leak in the front window during rain. It was so wonderful to have my own home with me. And as you can see the scenery was also like a dream.
Where I went and what I did there I will tell you in the next two posts.

4 kommenttia:

 1. Vaunuillessa se juuri on mukavaa, kun koti kulkee mukana...:)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta ja näyttää vielä kivemmalta. Itse en ole kovin vaunumatkailua harrastanut,mutta kuullut siitä paljon hyvää.

  VastaaPoista
 3. Vaunuelämässä on niiin mukavaa:
  *Voi vierailla sukulaisissa ja tutavissa ja nukahtaa yöksi omaan valmiina odottavaan sänkyyn.
  *Omia tavaroita ja juttuja voi olla mukana normaalia enemmän: sadepäivän varalle voi olla jopa jotain pieniä käsityöharrastustilpehöörejä :)
  * Voi ottaa päiväunetkin jos siltä tuntuu, ihan rauhassa!

  VastaaPoista