torstai 27. kesäkuuta 2013

Rumuusasetelma

Olen ehkä maailman huonoin tekemään kesäkukka-asetelmia tai ylipäänsä hankkimaan kesäkukkia. Nyt muutaman viime vuoden aikana olen kuitenkin alkanut harjoitella tätäkin taiteen lajia vaikka helppoa se ei ole ollutkaan.

Tänä vuonna kesäkukka-asetelmasta tuli tavallista synkempi. Kaikki lähti tuosta rautaämpärissä majailevasta tuijasta, sen ympärille oli luontevaa kerätä muutakin ruosteista. Kukkien valinta olikin sitten helppoa. Viehätyin oitis tuohon ruosteenpunaiseen palmuun (jonka nimeä en enää tietysti muista) ja tavallinen muratti on aina ollut yksi suosikeistani. Valkoinen neilikka minulla oli jo entuudestaan ja sen nostin asetelmaan antamaan hiukan edes pirteyttä tuohon muutoin niin halloweenmaiseen tyyliin. Voilà, itse tykkään kovasti.

I've never been good at doing any kind of flower arrangements but I've always wanted to make them so I every year I try to do some kind of an arrangement of summer plants to my yard. This years summer flower arrangement became quite halloweenish, but I like it a lot. It's so totally me.

11 kommenttia:

 1. Mun mielestä sun "rumuusasetelma" on huippu! Varsinkin tuo jalkalamppu kruunaa sen ja tekee asetelmasta vähän vinksahtaneen, mutta hienon!

  VastaaPoista
 2. Ihan väärä nimi, todella kaunista, ainakin minun makuuni!

  VastaaPoista
 3. Ei lainkaan ruma...rakastan ruosteisia tavaroita...:)

  VastaaPoista
 4. juuri ihanan rouhea!!! tykkään, ei ollenkaan ruma.

  VastaaPoista
 5. Niin mikä tos on rumaa? Ehkä sulla vaan viiraa päässä. :)
  Eipä sillä, tuon kesäkukka-angstin ymmärrän hyvin. Itse yritän tulla sinuiksi sen asian kanssa, että olen ostanut sellaisia pikkuruisa harsokukkia. Niiden piti olla valkoisia, mutta seasta pukkaa sinisiä. En aivan arvaa nyppiä niitä poies. Olkoon sit Suomi-filmin tunnelmaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ruma ei ole paha sana. Ruma tarkottaa useimmiten just hyvää ;-)
   Mulle on käynyt sellaisten pikkusten harsokukkien kanssa ihan sama juttu! Mä nypin ne pois koskapa sininen (anteeks, snnenn) ei ole mun juttu ollenkaan.

   Poista
 6. Hieno asetelma!
  Mä niin ymmärrän tuon rumuuskäsitteen, itsekin olen joskus bongannut kirppareilta esineitä, jotka on ollut pakko ostaa ihan vaan sen takia, koska ne ovat olleet niin rumia, että ovat olleet hienoja.

  VastaaPoista
 7. No niinpä se taitaa olla, että itsellä tuo rumuuden estetiikka on jo niin sisäänkasvanutta, että koko sana on aloittanut uuden elämän mun silmissäni, ts. kun näen sen kirjoitettuna, ajattelen, että ruma tarkoittaa rumaa. My bad, koska eihän tässä blogissa rumia kuvia ole.:) Omat suosikit on usein olleet just niitä vaununraivauskuvia, joissa viuhuu piuhoja ja sotkua ja pölyä ja muuta roskaa silmiähivelevissä sävyissä ja sommitelmissa.

  Sinivalkoisten harsokukkien suhteenkin löytyi ratkaisu: vein ne pois omalta parvekkeeltani yläkerran kattoterassille, missä niille on enempi taivaansineä kaverina. Kirkukoot siellä.

  VastaaPoista
 8. Oikein on kaunis ja tasapainoinen :)

  VastaaPoista