keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Viimosia vierähän

Monen päivän ja tuhannen tunnin raatamisen jälkeen vaunun kalustus alkaa olla loppusuorallaan ja parempi niin sillä perjantaina koittaa vihdoin hetki jota olen odottanut viime kesästä lähtien - vaunu lähtee katsastustoimihenkilön syyniin. Ihan on vallan perhosia vatsassa kun niin jännittää saako kopperoiseni liikennelupansa takaisin.

Almost there. Still a few things to do but it's finally beginning to look finished. I still need to get this caravan inspected until I can drive around with it and that inspection is on friday. Oh, I'm so nervous already. What if it doesn't pass...

19 kommenttia:

 1. Mykkää ihailua täynnä, joillakin vaan on pistämätön tyylitaju. Ihailen, vaikka oma makuni ei ole ollenkaan samanlainen. Itseeni sopii äitivainaan sanonta, että joillakin on makua, muttei mitään tyylitajua...ansku

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä hiukan jännättää sun puolesta.. Äääh, ei silleesti. En usko millään etteikö tuolla korjauksella vaunu jäisi ilman lupaa. Ihan vissisti heittämällä läpi. ;) Siitä tuli kyllä hieno!! Mä mietein täs (taas kerran) vaunun uudistamista, mut on se kyl niin vanhanmakee etten taaskaan sit raaski. zemppiii syyniin.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava projekti sulla ollut! Onnea katsastukseen!

  VastaaPoista
 4. Peukut täällä pystyssä ja luulempa, että menee läpi...:)

  VastaaPoista
 5. Vautsi! Onnea tarkastukseen! Toivotaan että työsi tulos palkitaan ja vaunu pääsee tien päälle :) Ainakin näyttää päällisin puolin varsin hyvältä.

  VastaaPoista
 6. Näyttääpä upeelta! Tosi viihtyisä :)

  VastaaPoista
 7. Vaunu näyttää kivalta! Toivottavasti se menee katsastuksesta läpi, onnea matkaan!

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo bambuverho ovella :) Sopii tuohon just eikä melkein.

  Sari*ll

  VastaaPoista
 9. Meneehän se läpi jos tekniikka ja pellit on kunnossa, sisustus ei vaikuta, mutta hieno tuosta tuli. Hyvä oivallus tuo kuviointi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lähinnä se tekniikka tässä vähän jännittää ja paino, se se vasta jännittääkin.

   Poista
 10. Tästä tuli tosi hieno! Ison työn olet tehnyt, peukut pystyyn :)

  VastaaPoista
 11. Hieno retro-vaunu, eipä taida toista samanlaista löytyä. Pidetään peukkuja, että läpäisee katsastuksen.

  VastaaPoista
 12. Ja nyt on perhosia mahassa NIIN paljon. Tunnin päästä on h-hetki.

  VastaaPoista
 13. Itsellä olisi edessä vähän vastaavanlainen projekti ja olenkin käynyt inspiroitumassa sun blogissa jo useamman kerran. Kiitos tuhannesti, kun olet dokumentoinut tämän projektin tänne herkullisten kuvien kera :)
  Yksi kysymys vielä lattiasta, onko sitä eristetty jotenkin ja mitä tuo teidän käyttämä lattiamateriaali on, muovimattoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa että saat tästä minun projektistani itsellesi apuja :-) Lattiassa on ihan muovimatto ja sitä ei ole eristetty millään. Pelkkä kesävaunu on tämä :-)

   Poista
 14. Eka kommentointiyritys taisi mennä bittien taivaaseen... koitetaanpa uusiksi.
  Eli suuret kiitokset, kun olet jaksanut dokumentoida tämän projektin tänne. Olen käynyt useasti inspiroitumassa lopputuloksesta & ideoista. Itsellä olisi edessä vähän vastaavanlainen projekti ja teidän työvaiheita selatessa tuli mieleen kysymys, että oletteko eristäneet lattiaa ja mitä lattiamateriaalia käytitte, muovimattoa? Ja toinen kysymys, maalautitteko vaunun jossain vai maalasitteko itse, mitä pohjatöitä maalaus vaati?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun täällä on yli kuukautta vanhempiin postauksiin sellainen valvonta päällä, roskapostien ehkäisemiseksi. :-) (Vastaukset kysymyksiisi edellisen kommentin kohdalla.)

   Poista