torstai 9. toukokuuta 2013

Punaisia asioita

Ihan salaa, melkein huomaamatta on keittiööni hiipinyt punaista vaikken sen värin suurin ystävä olekaan, ainakaan näin tiukan punaisen. Ilmeisesti sen keltaisen ruokapöydän myötä olen alkanut siedättyä muillekin piukoille väreille.
Kaupan oregano viihtyy Heinzin tomaattitölkissä ja siskon tuomat uusretrot ketsuppipullot ovat reilusti esillä hyllyllä.

Even though I try not to like bright colors they seem to sneak up in my house. Maybe it's because of the yellow table that I seem to be opening up for more brighter colors, at least in my kitchen. 
My sister found me these ketchup-bottles. She said that when she saw them she immediately think'd of me.
Ja vielä ihanaa piharealismia. Krookukset kasvavat ihan hyvin myös kukkapenkkiin unohtuneen luudan lävitse.

And last but not least a picture of natures power from my almost neglected yard.

13 kommenttia:

 1. Aika ihana! Mulla ihan sama juttu et en ole fanittanu punasta, mutta sitä vain on ja juuri keittiössä ;)

  VastaaPoista
 2. Hienot ovat nuo retropullot! Minäkin hämmästelin kirppikseltä mukaan tarttunutta punaista peltistä lääkekaappia. En nimittäin yhtään tiedä, että miksi tuon värinen ja mihin sen kiinnittäisin. Se odottaa nyt leikkimökissä lopullista sijoituspaikkaansa. :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin on punainen hiipinyt keittiöön, etenkin sellainen Cokiksen punainen, jota onkin aika vaikea löytää. Ihana idea tuo tomaattipurkki ruukkuna, lähtee ehdottomasti toteutukseen :)

  VastaaPoista
 4. Minä taas olen punaisen ystävä. Välillä ihan huvittaa kuinka laajalla skaalalla eri punaisen sävyt kiinnittävät huomioni. Kiva idea istuttaa käymiseen säilyketölkkiin.

  VastaaPoista
 5. Suorastaan ihailen tuota siun asennetta piharealismiin....
  mitä turhia murehtimaan, tuskailemaan ja hötkyymään esim.haravointihommista.....sieltä ne kukat nousee, ruoho nousee...ja ekan ruohonleikkuun jälkeen viimesetkin kuivuneet syksynlehdet ovat silppuna maaperässä=0.
  Torstainjatkoja, Sari
  P.S.Pirtsakkaa peruspunaista....tykkään:)

  VastaaPoista
 6. Pieninä piristyskohtina punainen käy sisustukseeni vaikkei joulu olekaan.Syvän tummanvihreä ei ole mun juttu, muutoin kaikki värit käyvät:)
  Hyvin kukat kasvavat pienistä esteistä huolimatt, joskus jopa asvaltin läpikin. Niissä on voimaa kuin pienessä kylässä:)

  VastaaPoista
 7. Päivän piharealismikuva on timantti! :D

  Ja ketsuppipullosta tuli niin hyvät lapsuusmuistot: ajasta, jolloin kalapuikot, perunamuussi ja maksalaatikkokin ryyditetiin ketsupilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy ihan tunnustaa että laitan vieläkin paistetun kananmunan päälle ketsuppia :D

   Poista
  2. Osui ja upposi. Toi yhdistelmä on jo aika pro toiminta... ;)

   Poista
 8. Ketsuppi on myös tämän talon herkku, samallai ku tenavana. Kylmää makkaraa ja töräys ketsuppia joka haukulle, on ihan parasta.

  Toi sun piharealismi on kyllä kyllä huippua (ja huojentavaa).

  VastaaPoista
 9. Yllättävä väri, kieltämätt, mutta sopii satavarmasti! Ihanaa piharealismia, kasvuvoimaa parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 10. Meillä ei koskaan käytetä ketsuppia, mutta kun sain tietää, että noita vanhoja kunnon felix-pulloja on tulossa, niin arvelin, että pakko ostaa ihan vain pullon takia.

  VastaaPoista