sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Pintaa, pölyä ja jännitystä

Pikkuinen asuntovaunuprojektini on taas edistynyt huimasti. Kaikki seinälevyt ovat nyt kiinni ja odottavat että teen päätökseni tulevan maalauksen väreistä. Ulkopintojen hionta, maalaus ja saumaus etenee lämpimämpien öiden myötä vihdoin myöskin. Onneksi on tuo pikku apulainen hiomahommissa. Vaikka hommaan kone löytyykin on se silti minusta kaikista tylsintä ja puuduttavinta puuhaa ikinä.

Tänään tulee myös ystävä vilkaisemaan kärryn jarruja ja iskareita. Jännittää. Pitäkää peukkuja ettei sieltä löydy mitään kovin suurta ongelmaa ja selviän remontista aikataulussa. Aion nimittäin kaikkeni yrittää että tämä koppi olisi mahdollisesti liikennekelpoinen tämän kuun lopussa (huisia!).

The inside of the caravan is now just waiting for the paint and the outside is been finished as we speak. My only hope is it doesn't start raining today... 
I'm feeling hopeful of getting this box back on the road by the end of this month. A friend of mine is coming over today to check the brakes and stuff and I keep all my fingers and toes crossed that he doesn't find anything major problems there.

6 kommenttia:

 1. Pidän peukkuja...:)
  Hyvää Äitienpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Vitsi, tämä projekti on mielenkiintoinen. Sitä voisi jopa innostua jostain vastaavasta. Todella odotan näkeväni vaunusi liikenteessä :-)

  VastaaPoista
 3. Voi ei...sinä teit sen jota minä olen jo jokusen vuotta suunnitellut / haaveillut. Vanhana karavaanarina olen haaveillut saavani joskus tuollaisen vanhan vaunun, jonka voisi tuunata vanhaa mukaillen, tähän päivään soveltuen.
  Taisit tuupata haavettani hiukka eteenpäin :) Seuraan nyt blogiasi silmä tarkkana :)

  VastaaPoista