lauantai 25. toukokuuta 2013

Kaluste-ehjäystä

Vihdoinkin sain tietokoneeni takaisin huollosta ja vihdoinkin on lakannut satamasta ja pääsin taas vaunu-urakan pariin.

Lueskelin postauksiani vaunu-unelmistani muutaman vuoden taakse ja naureskelin silloisia suunnitelmiani maalata kaikki vanhat kalusteet mustiksi. Onneksi en ehtinyt niitä suunnitelmia toteuttamaan. Uudet suunnitelmani nimittäin ovat pitää kaikki kalusteet ennallaan, mitä nyt korjaan kaikki suurimmat lahovauriot ja liimailen irtonaiset viilut takaisin paikoilleen. Pinnoillekaan en aio muuta tehdä kun pestä. Saavat olla kolhuissaan ja haalistumissaan ihan noin kun ovat. Pidän niistä juuri tuollaisina selvästi vanhoina ja elämää nähneinä.

Toistaiseksi olen saanut ehjättyä vasta vaatekaapin ja sohvan rungot. Patjat löysin onnekkaasti osto- ja myyntipalstalta ja vaikka aluksi ajattelin tuon oranssin vakosamettipäälisen olevan melko kamala, niin tovin sitä tuijoteltuani silmä tottui ja nyt pidän siitä jo kovin. Vaunun värimaailma alkaa olla kovasti minun näköiseni.

The caravan is progressing nicely though slowly. I wanted to save all the old furniture and there's a lot of gluing to do and waiting for the glue to dry. 
I had a stroke of luck and found these vintage mattresses for my sofas. At first I wasn't that inspired of the orange velvet, but after a while I got used to it and now I kind of like it. I think the color scheme of this caravan is going to be so perfect for my style.

9 kommenttia:

 1. Argh, se on mahtava!!
  Ja kyllä, ihan sinun tyylinen. Kiva, että nuo vanhat kuosit jäivät!

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oranssi vakosamettisohva on niin hieno. Kiva nähdä valmiimpaa kuvaa vaunusta. Kolhut ja haalistumat ovat elämää ja sopivat vaunusi tunnelmaan erinomaisesti.

  VastaaPoista
 3. Sulla alkaa vaunuprojekti olla jo loppusuoralla...kivalle näyttää,ja oranssit patjan on aivan ihanat...meillä taas poika toi ostamansa vaunun meidän pihaan,et kyllä se äiti osaa sen kunnostaa...miepä taidankin mennä katsastamaan tätä siun projektia ihan perusteellisesti alusta alkaen...toiv.löydän siun kaikki postauset....

  Kivaa kesäajelua vaunulla:)

  VastaaPoista
 4. Siis tää siun projekti on niin mahtava <3 Ihanat nuo itse maalatut "tapetit". Ihana projekti kaikenkaikkiaan :)

  Meilläkin jää tänä kesänä vaunuilu pois suunnitelmista kun ei tällä lapsitriolla enää vanhaan solikkaamme mahduta...

  VastaaPoista
 5. Upea tunnelma ja värimaailman. Jotain aivan uutta minulle. Kaunista!
  BTW mun blogissa on pari arvontaa käynnissä, tervetuloa ;)

  VastaaPoista
 6. Voiko oikeesti olla niin hyvä tuuri että löytää just sopivat patjat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No rehellisyyden nimissä nuo ovat ihan himpun liian leveät tuohon, mutta runttaamalla väkisin sain sopimaan :-)

   Poista