perjantai 31. toukokuuta 2013

Melkein!

Muttei sitten kuitenkaan ihan, mennyt katsastuksesta läpi. Jarrujen kiristys ja uusintanäyttö ensi viikolla niin saan rekisteriotteen ja tämä koppi on virallisesti liikennekelpoinen. Jei!

Täytyy myös todeta että ihan huippumukavaa oli tätä kaverin auton perässä kuljetella. Tunsin itseni hetken ajan ihan oikeaksi karavaanariksi.

Almost! I still need to tighten the brakes and I'll get the permit to drive my summer suite arount the world.

12 kommenttia:

 1. Jarrut ne on kettumaisimmat jotka (valitettavasti usein) temppuilee vanhoissa vaunuissa, nim. kokemusta on!!:) Mutta ei huolta, ei hätiä kerta noin pienellä. Pian oot ehtaa caravaanari ainesta. ;) Kuinka paljon vaunusi painaa? Se on pienemmän näköinen kun mun, mut mun on niin pien et se ei tarvitse vuosikatsastusta. Huoltoa kylläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kopperon omapaino on 435kg ja kuormattuna saa painaa 500kg, että jatkossa katsastusvapaa myös tämäkin on :-)

   Poista
 2. Olipas pienestä kiinni! Mutta onneksi nyt tietää, mitä tehdä, jotta pääsee ajelemaan ojien väliin. Mukavia ja turvallisia ajokilometrejä :)

  VastaaPoista
 3. Hieno homma...voi todellakin jo sanoa, että on MELKEIN katsastettu...:)

  VastaaPoista
 4. Mina jouduin aikoinani opettelemaan ajamaan auto/asuntovaunu yhdistelmaa Ruotsin laivalta kohti Tukholmaa!!!Isani sairastui laivalla,ettei kyennyt ajamaan ja mina olin ainut lapsista,joka uskalsi rattiin....Olin juuri kortin saanut!

  VastaaPoista
 5. No höh, kyllä sinulla on kaimaani tyylillisesti ihan väärä auto kärryn edessä! Kipikipi nyt autokirpparille katsomaan, josko löytyis se oikea.

  Itselläni oli nk. munasaab kolme vuosikymmentä ja yhä itkenä lähes verta kateudesta vihreänä, kun sellainen kulkeva versio vastaan tulee. Vanha palvelijani pitkän palvelusuran tehtyään valitettavasti tuli uuden maantiekiitäjän jyräämäksi ketjukolarissa, eikä siitä enää ollut toipujaksi. Elän toivossa, että vielä joku kaunispäivä pihassani seisoo samankaltainen ihanuus. Ja sille haluan sitten sellaisen ajanmukaisen "munakopin" kesäviikkojen iloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oma auto tossa edessä ei olis yhtään nätimpi, mutta siinäpä ei ole edes koukkua... Ai miten niin en ole ajatellut tätä karavaanari-juttua tarpeeksi pitkälle? :P.

   Onko munasaab sama kun lenskarisaab? Siis 96?

   Poista
 6. Hieno tuli vaunusta!! Harmi ettei mennyt ekalla läpi, mutta pian olet jo "teiden tukkona" (puss) tuolla <3

  VastaaPoista
 7. No toinen kerta toden sanoo :)
  On ollut mukavaa seurata kopperoisen ehostusta ja mukava olis myös tietää mitä katastusmiekkoset tuumasivat näin sympaattisesta ja viehättävästä vaunusta. Ei näitä joka päivä heillä eteen tule :)

  t: Piipa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattui sellainen vanhempi ja vähäpuheisempi setämies katsastajaksi. Vähän tuo hymähti ja sanoi ettei näitä enää viime aikoina ole konttorilla näkynyt. Koko 40-vuotisen uransa aikana on kuulema aikanaan monia tällaisia katsastellut.

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista