torstai 19. tammikuuta 2012

Väsytystaistelu

Toistaiseksi minä johdan kaapin maalipinnan ja minun välisessä taistelussa. Kaappi tönöttää paikoillaan ja minä kupsuttelen maalia irti vähän kerrallaan. Täytyy myöntää että edistyy se näinkin, eikä näin laiskuristakaan tunnu pahalta kun vähän kerrallaan tekee. Voiton puolella ollaan jo.
Kuten huomaatte olen sen verran itsevarma maalinpoistelija etten ole vaivautunut suojelemaan ympäristöäkään kovin tarkasti. Uusi mummonneliömattokin siinä vaaravyöhykkeellä lojuu, mutta uskokaa tai älkää vielä en ole mitään vahinkoa aikaan saanut (ja tuo maalinpoistotökötti on siitä mukavaa, ettei se mitään vahinkoa aikaan saakaan sen jälkeen kun se on kuivunut.)

As you can see the wardrobe is losing the fight over it's paint removing. I've been doing it every day, but just a little area at a time. That way I have kept my nervs calm (wich is the most important thing doing jobs like this). I can't believe I haven't even removed the new carpet from the floor, but I guess it's just cause I'm over confident I won't do any harm to it with the paint remover. (When I start painting I will cover up the surroundings, I just know I'll spill the paint all over.)

9 kommenttia:

 1. kovaa homaa toi maalinpoisto,ite alottelen ihan pienell jakkaralla ku en ole enne tehny..ota nyt hyvä ihminen tuo hieno matto pois alta..sanomalehdetkin on keksitty:D ei muuta ku sisua ja pitkää pinnaa tohon hommaan,kohta se on ohi..

  VastaaPoista
 2. Huhhuh,näyttääpä urakalta, mutta onneksi näyttää olevan voiton puolellla. Maltan tuskin odottaa lopputulosta :)
  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Komee kaappi, on se. Minkä väriseksi maalaat?

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää!! Hoidahan homma sisulla loppuun asti.
  Mä tsemppaan täällä ja innolla odotan saako kaappi yllensä uuden maalin, lakan vai vahan.

  VastaaPoista
 5. Utelias tiedustelee mitä maalinpoistoainetta käytät ja miten saat putsattua nuo kaikki kiekuraiset kolot puhtaaksi maalista?

  VastaaPoista
 6. Ei ole tarkoitus jaella turhia ohjeita, kun varmasti siellä on paljon kokemusta hommasta jos toisestakin. Mutta varmuuden vuoksi, mites kuumailmapuhallin? Mä itse poistan aina sillä ja jollain tylsällä veitsellä kaapien maalit. Vai kokeilitko jo ja tuntui, ettei se pure tohon kaappiin?

  Kannustusterveisin Riikka

  P.s. Ihana blogi sulla. :) En olekaan aiemmin kommentoinut, mutta jo pitkään seurannut.

  VastaaPoista
 7. Merja ja Maija, en ihan varma ole vielä itsekään minkälaisen pinnan kaappi ylleen saa. Maalia kyllä, mutta yhtä vai kahta, kokonaan vai osittain. Se on vielä kysymysmerkki ;-)

  Anonyymi, Nitromors on aineen nimi ja nuo kolot ja muut lähtevät pienemmällä kaaputtimella.

  Riikka, maalinpoistotökötti on tähän hommaan tässä kohdassa paras.

  VastaaPoista
 8. Ihana blogi sulla :) Oikein mieltä lämmitti lukea postauksia tästä kaappiprojektistasi, kun näyttää niin tutulta :D Ihan samaa rataa menee yleensä mun/meidän mööpeliprojektit...kuvitellaan että äkkiäkös sen tekasee ja sitten matkalla todetaankin toisin ;) Tai siis toi on enemmän mun tyyli, mies sitten järkeilee asiat oikealle tolalleen. Meillä on kans tuunailtu jos jonkinlaista niin makkarissa kuin olkkarissakin, nyt pikkuneidin läsnäolo onneksi hieman pakottaa suunnittelemaan puuhastelua paremmin. Mutta tsemppiä kaapin kanssa, näyttää jo hyvälle ja varmasti tulee hieno!

  VastaaPoista
 9. Hienoa olet jo voiton puolella! =D

  Mielenkiinnolla jään odottamaan millaiseksi maalaat kaapin uudelleen,kaappisi on itsessään jo upea.

  Uuden pinnan laitto on joko luomisen tuskaa tai työn iloa! =D

  VastaaPoista