lauantai 7. tammikuuta 2012

Joululahja

Sain siskolta joululahjaksi tämän Ebba Masalinin orvokkiaiheisen koulutaulun. Kauan olen jo tällaisia himoinnut mutta näiden joskus jopa järjettömät hinnat ovat estäneet hankkimasta. Nyt onneksi lahjaksi saatuna ei oma kukkaro kärsinyt ja opetustauluhimoni on vihdoin tyydytetty.
Taulu päätyi makuuhuoneen seinälle, koskapa sen värit niin kivasti sointuvat aiemmin virkkaamaani mattoon. Ja saattaapi olla että makuuhuone kokee muutakin muutosta lähiaikoina, opetustaulusta kun lähti lumipalloefekti vyörymään ja sisustusta on nyt muutettava täydellisen mielenrauhan ja harmonian saavuttamiseksi.

My sister gave me this vintage educational poster for a christmas gift. It's very hard to find these anymore since they are very coveted in this country. I'm glad I got this one, I think it's the most prettiest and matches perfectly with my new carpet in the bedroom.

17 kommenttia:

 1. Ihana! Olet saanut mieleisen ja upean lahjan. Tosi hyväkuntoinen ja nätti! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno on! Kauniita ovat myös nuo isoäitimatot. Tuollainen pieni sopisi mullekin :)

  VastaaPoista
 3. Löysin tänne blogiisi tieni, täällä toinen saman dg saanut..

  VastaaPoista
 4. Oi, osaispa mullakin suku ostaa tällaisia lahjoja!:D

  VastaaPoista
 5. Samaisia kukkatauluja olen itsekin havitellut jo ikuisuuden, mutta hinnat todellakin ylittävät opiskelijabudjetin. Tuska kyllä lieveni huomattavasti, kun löysin seinäkalenterin tälle vuodelle juurikin noilla Ebba Masalinin kuvituksilla varustettuna. Ja ens vuonnahan saan sitten kehystettyä kalenterikuvat tauluiksi! :)

  VastaaPoista
 6. Lumipalloefektiä siis ilmassa!! Kaunis on taulu!

  VastaaPoista
 7. Hieno löytö:) Minulla on peltonätkelmä...tai joku siihen suuntaan. Ei ihan noin suloinen;)

  VastaaPoista
 8. Kaunis, meilläkin on vastaava, mutta hiukan eri kuvilla. Kalliita tosiaan ovat, joskus saattaa tehdä silti edullisenkin löydön. Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa.

  VastaaPoista
 9. Tiitiskä, tervetuloa joukkoon vain :-)

  Laziness, oi mistä löysit kalenterin? Tahtoo kanssa...

  VastaaPoista
 10. Ylivieskan Kärkkäiseltä löytyi. Eiköhän noita muualtakin löydy, missä on laajempi kalenterivalikoima. :) Otavan painama on.

  VastaaPoista
 11. Mullakin on tommonen makkarissa!

  VastaaPoista
 12. Nuo mustapohjaiset kukka-opetustaulut ovat niitä kaikkein kauneimpia ja lapsuudesta niin rakkaita. Vieläkin kyrsii se kun kuulin isältäni joitakin vuosia sitten että entinen kouluni oli heittänyt KAIKKI parisensataa vanhaa opetustaulua kaatopaikalle... Mä vaan en pääse yli siitä, en sitten millään :( Olen saattanut aiheesta muutamaan otteeseen nurista yhden jos toisenkin blogin kommenttiboksissa...

  VastaaPoista
 13. Kinnulassa, lähellä Viitasaarta, pienellä kirpputorilla on hirmupaljon tuommoisia vanhoja kasvi/kukka aiheisia opetustauluja :P

  VastaaPoista