torstai 23. joulukuuta 2010

Maaninen kuusenkoristelija

Minulla on paha taipumus heittäytyä täydellisyyden tavoittelijaksi joulukuusta koristellessani. Vaadin ehdotonta symmetriaa ja värien harmoniaa. Tänä vuonna kävi taas sama juttu. Ostamani koristeet eivät vielä tehneetkään kuusesta silmääni täydellistä ja joudun nyt painelemaan tuonne kamalaan jouluruuhkaan metsästämään vielä muutamaa elintärkeää koristetta. Hullu mikä hullu, mutta joulu on vain kerran vuodessa ja kuuseni pitää olla täydellinen :-)

My christmas tree needs a few more ornaments before I can call it perfect. I know I have "shit for brains", but I need my x-mas tree to be just right.6 kommenttia:

 1. Hyvää joulua!

  Mä tulin sanomaan, että liityn silkkitäkkijonoon. Ollaan joulunvietossa suvilalla ja makkarissa oli illalla +12, aamulla jopa +19. Olkkarin lattialla on pysyvästi +12. On pakko lisätä peittovarustusta, että voi kääriytyä. Mä en ikinä näe kirppareilla silkkitäkkejä. Olen keräillyt itse 70-luvun puuvillapintaisia keltaisia kukkapeittoja. Silkkitäkeissä olen värien suhteen suht kaikkiruokainen, paitsi tummansinistä ja violettia vierastan.

  Anu

  VastaaPoista
 2. :D Meillä ei täydellissyyttä voida saavuttaakkaan :D Valkoinen muovikuusi on jo kertaalleen kaadettu yksi vuotiaan tutkijan toimesta, joulupallot ovat missä milloinkin, latvassa vain turvassa. Mutta ehkä joskus mamma saa sitten laitella kuusen ihan miten tykkää :) Ja sitten kaiholla muistelen tätäki. Hyvää ja kaunista joulua.! Melekeempä rakastan blogiasi <3

  VastaaPoista
 3. Rauhaisaa Joulua sinnekin!

  PS. Upea joulukattasu <3

  VastaaPoista
 4. Kiva kun on muitakin...Joka joulu vähän erilainen ja aina jotain uutta.Eikä koskaan kuitenkaan....
  Eniten olen miettinyt miten taraumaattista tämä on jälkikasvulle joka ei ole saanut koskaan laittaa kuuseen pieniä autoja, ukkoja eikä jenkkilippuja =o) vaikka olisi niiin halunnut.=o)

  VastaaPoista