maanantai 20. joulukuuta 2010

Shhhhhh......

Kun kukaan samassa taloudessa asuvista ei kumminkaan lue tätä blogiani uskallan paljastaa teille mihin olen tänä vuonna piilottanut kaikki joululahjani. Ne ovat siis omassa vaatekaapissani. Se on aivan liian helppo piilo ja siksi niin toimiva. Kukaan ei ole vielä löytänyt lahjakätköäni.
Lahjat on paketoitu ruskeaan voimapaperiin ja kiedottu punaiseen paperinaruun. Pakettikortit löytyivät paikallisesta askartelutarvikeliikkeestä. Tavoitteenani oli teipittömät paketit, mutta voimapaperin mahdottomuuden vuoksi jouduin joustamaan ja laittamaan vähän teippiäkin.

I've hidden all my christmas presents in to my wardrobe. It's almost too easy place since no one of my family has found them yet (unless they read this post).

11 kommenttia:

 1. Tihii, mulla on aivan sama piilopaikka..

  VastaaPoista
 2. Miekin olen perinteisesti voimapaperiin paketoinut lahjat, mutta tana vuonna flunssa kaatoi pahimmoillaan miut sankyyn ja paketoin siihen, mita loytyy kaapista ja paperikorista...eli viime vuotisia pusseja, sanomalehtea ja ohutta pakkauspahvia on kaytetty. Ensi vuonna sitten palataan voimapaperilinjalle.  

  VastaaPoista
 3. Voimapaperia on käytetty täälläkin. Siihen tarttuu muuten tosi huonosti teippi :/

  VastaaPoista
 4. Voimapaperi on kivaa! Kaunista!

  Mistäs tiedät, vaikka tontut olisivat jo kaapilla käyneet? Meidän 8-vuotias on aika ovela kaappien kanssa, ja luulen, että hän tietää paljon enemmän kuin kertoo... Tuo lahjojen piilotus on muuten vaikeaa!

  VastaaPoista
 5. Mulla on kanssa sama piilopaikka! :) Minä olen paketoinut pääasiassa silkkipaperiin.

  VastaaPoista
 6. Meillä sijaitsee paketit sivuvintissä miehen vaaterekin takana. Niin ärsyttävässä paikassa, ettei lapsetkaan sinne änge. =)
  Ja oli ne paketoituna tuossa mun työhuoneessa viikon verran, eivätkä edes huomanneet.
  Joskus on hyvä laittaa myös niin lähelle, ettei niihin sit kiinnitä mitään huomiota. =)

  VastaaPoista
 7. Piilopaikoista tuli mieleeni että selitin juuri vanhemmilleni eilen että ollessani muksu kävin joku iltapäivä koulun jälkeen (vanhempien vielä ollessa töissä) reilun tunnin ajan talon kaapit, komerot, sängynaluset, varastot, laatikot, autotallit ja muut paikat läpi, kun uteliaisuus niin pahasti valtasi... ;) En kyllä löytänyt etsimääni - ilmeisesti sinä vuonna lahjat kulkivat auton takakontissa mukana pitkään. Mukavaa joulun aikaa teille!

  VastaaPoista