keskiviikko 27. tammikuuta 2010

VokaaliMuinoin kirpparilta ostamistani valokirjaimista itselle jäi vain tämä i. Ehkä siksi kun se ei ihan heti pistä silmään muodikkaana kirjaimena ja ehkä siksi, että se oli helpoin muuntaa valaisimeksi ja se pysyy pystyssä pöydällä. Nyt se on koekäytössä olohuoneessa. Olen jotenkin ihan kahden vaiheilla tuon kanssa, että onko se liian muodin mukainen vai ei. Valona tosi mukava kyllä. Hmmm....

11 kommenttia:

 1. Ootko joutunu itse tekemään noihin sähköviritykset vai oliko ne valmiina. Tosi hieno, oon kade.:)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, miksi mä en löydä mitään noin kivaa kirpparilta. Jos tulet siihen tulokseen, että se on liian muodikas, niin ostajaehdokas ilmottautuu! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ja jos tulet siihen tulokseen ettet itse halua sitä pitää, niin voit kysyä täällä: "Haluatko ostaa vokaalin?".

  t.HeidiM

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä konsonantista, joka meidän kotiimme päätyi :)

  VastaaPoista
 5. Ei meilläpäin kirpuilla ole tuollaisia kirjaimia.Onnekkaita olette,kuka niitä löytää.

  VastaaPoista
 6. Tosi hauskan näköinen valaisin! Jos kuitenkin päädyt luopumaan siitä, niin minä minä MINÄ haluan ostaa sen!;D (...ja luultavasti kyllä moni muukin...:)

  VastaaPoista
 7. AnneVee, laitatin sinne uuden loisteputkivalaisimen sisään. Mahtui just sellainen standardi koko, jonka sähköliikkeestä löysin.

  Hanna, koitin katsella blogistasi kuvaa siitä konsonantista, mutten löytänyt. Laitahan esille :-)

  Kaikki ostajaehdokkaat, jonoon vaan, mutta tuskin minä tuota raaskin myydä... Ainakaan ihan heti. Kyllä se jostain paikkansa löytää jos ei olkkariin jää :-)

  VastaaPoista
 8. I näyttää pikemminkin modernilta kynttilältä! Ihana!

  VastaaPoista
 9. Ihana :)
  Olen itse kanssa kahden vaiheilla noiden valokirjainten kanssa, tykkään kovasti toisaalta (ja industrialismista yleensäkin) mutta niitä näkyy nyt joka puolella.. Toisaalta olisi kiva juuri i-kirjain saada tyttäreni Indianan huoneeseen :) Juu.. mä tarjoudun myös ostamaan pois i-kirjaimesi, kun tuollaista missä on piste päällä on vaikea varmaan löytää..

  VastaaPoista