sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kaapin kuulumisia tänäänKaappi edistyy hitaasti, mutta varmasti. Kehikko on kasassa ja hyllyt paikallaan (niin muuten myös jo tavarat kaapin sisällä). Maaliakin kerkesin sutaista jo hieman. Hyvin loistaa vielä juminreiät maalin läpi. Mietin hetken josko kittaisi ne umpeen, mutta luulen että saavat jäädä. On ihan mukava nähdä kaapin historiasta tuokin puoli. Maalaan osat vielä toiseen kertaan ja voi olla että ne siitä umpeentuvat vielä.

Ovissa ei vielä ole saranoita, kun joudun tekemään jonkin verran ajatustyötä ensin, että miten saan noinkin kierot ovet asennettua edes jokseenkin suoraan. Pari rimanpätkää pitää myös vielä tilata paikalliselta puutavaraliikkeeltä. Mulla toimii nämä rakennusprojektit aina niin että ajattelen thedessäni ja sitä mukaa kun asiat tulevat vastaan. Muu ei toimisi minulla. Etukäteen voi suunnitella suuret linjaukset, mutta yksityiskohtiin keskitytään tehdessä.

8 kommenttia:

 1. Voi hitsi, siitä tulee mahtava!

  VastaaPoista
 2. Siitä tulee hieno!
  Mielenkiinnolla seuraan tätä projektia, sillä tuolla odottaa kaksi vanhaa kaapinovea joille ajattelin rakentaa rungot.

  VastaaPoista
 3. Aivan tolkuttoman hieno siitä kyllä tulee!

  VastaaPoista
 4. Hienoa kaappia olet selvästikin tekemässä. Ja kivalta näyttää blogisi uusi ulkoasu!

  Mukavaa sunnuntai-iltaa! =)

  VastaaPoista
 5. Kaappi näyttää aina vain paremmalta ja ehdottomasti jumireiät näkyviin!

  VastaaPoista
 6. Todella hienolta näyttää! "Myrkytitkö" kaappia jotenkin, ettei siellä enää ole elämää? Minulla nimittäin ois kans yksi tupajumin syömä kasa...
  Terv. Maija

  VastaaPoista
 7. Maija, en myrkyttänyt. Jumit tarvitsevat elääkseen aika kosteaa puuta ja tuo kaappi on niin rapean kuiva ettei siellä mikään ole elänyt enää pitkiin aikoihin.

  VastaaPoista