perjantai 15. tammikuuta 2010

Jää hyvästi...
On tullut aika. Aika jota pitkään pohdin ja pähkäilin, mutta vihdoin taivuin. On tullut aika luopua olohuoneen tapeteista ja siirtyä uuteen. En kai oikein koskaan oppinut sisustamaan tuon tapetin mukaan, se ei ole ihan täysin minun tyyliäni, mutta kun kaikki muut tykkäsivät niin koin jotenkin että minunkin pitää... vaikken sitten kuitenkaan täysillä pitänyt.

Tänä iltana otamme ukkoni kanssa tapetit alas ja toivottavasti jo huomenna saamme uutta pintaa tilalle. Silloin alkaa olohuoneemme vihdoin näyttämään siltä kun sen pitääkin; eli meiltä. Olen aivan intona!

(Ja ei tuo tapetti ihan kokonaan maailmasta katoa. Askartelin muutama vuosi sitten ystävälleni häiden muistokirjan sekä vieraskirjan, jotka päällystin tuolla kuosilla. Ja on minulla kätköissäni vielä pari palasta omiin tarpeisiin. Sillä tavalla tapetti jää eloon vielä, vaikka seiniltäni katoaakin.)

8 kommenttia:

 1. Oih, mun mielestä ihana tapsku tuo. Toivottavasti uusi on teille mieluinen!

  VastaaPoista
 2. Huh! Pelastyin jo etta lopetat ihanan blogisi!! Onneksi otsikko ei tarkoittanut sita!

  En ole ehka aiemmin kommentoinut, mutta olen vieraillut blogissasi jo vahan aikaa. Ihana blogi, ihana koti teilla!

  Terkut Englannista!

  Ragdoll

  VastaaPoista
 3. Minä tykkäsin kans tuosta tapetista, mutta eipä sitä voi muita miellyttääkseen pitää tapetteja seinillään. Teidän talo, teidän tapetit! ;)

  VastaaPoista
 4. Voi ei !!!!!! :D Just kun mä pääsin kehumasta sitä. Muistatko vielä tuon tapetin nimen ja valmistajan? Jänskä nähdä se teidän uusi tapetti, jotain ihkua se on kuitenkin kanssa arvaan :)

  VastaaPoista
 5. Helena ja Teija, ei tule tapettia tilalle, vaan maalia :-)

  Ragdoll, No onneksi en lopeta. Ei tulisi mieleenikään :-)

  Jutta, naulan kantaan! :-)

  Teija, tuo vanha tapetti on löytynyt monta vuotta sitten kirpputorilta ja en muista että olisivat olleet missään paketissa vaan irtorullina, joissa ei valitettavasti ollut mitään tietoa valmistajasta tai kuosin nimestä.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiinnolla odotan, mitä keksitte tilalle... =)

  Omien fiilisten mukaanhan sitä on sisustettava!

  VastaaPoista
 7. Uusia kuvia odotellessa! ;)

  Terveisin toinen tapetoitsija

  VastaaPoista
 8. No voi sentään! No, nappaan tuon tapettikuvasi tietsikkaan taustakuvaksi että on edes jotain :) Maalia...okei, en osaa yhtään arvata väriä, jäämme odottelemaan :)

  VastaaPoista