lauantai 16. tammikuuta 2010

Löytö autotallistaniLöysin tämän lampunraadon autotallistani jonne olin sen vuosia sitten "arkistoinut". Aikoinaan olen löytänyt tämän toisen vaaleamman lampun kera roskiksesta. Nyt olisi tarkoitus laittaa tähän uudet sähköt ja koittaa saada kuvun ja varren välinen nivel toimimaan, se on tosi pahasti ruostunut ja kupu ei pysy pystyssä ilman apua. Tiedossa siis mielenkiintoinen taistelu kiinniruostuneiden pulttien kanssa ennenkuin tuo lamppu toimii.


(5)

12 kommenttia:

 1. Onpa hienon mallinen! Kyllä sä siitä vielä kalun saat = )

  VastaaPoista
 2. Oih..taas kerran tuollainen kaunotar. Lamppufriikin syräntä raastaa jälleen kerran!

  VastaaPoista
 3. Minä tykkään myös tuosta lampusta. Se on kyllä ihana.
  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 4. Menestyksekästä taistelua ruosteruuvien kanssa! Mitä nuo numerot aina postauksen lopussa tarkoittavat, multa on mennyt jotain ohi?

  Ai niin en ole kommentoinut joulutarinaa nukkekodista, mutta se oli aivan mahtava! Hauskaa loppuvuotta :)

  VastaaPoista
 5. Upea lamppu-vanhus. Töitä se vaatii ja kärsivällisyyttä. Onneksi sitä ruosteen syöjä-ainetta on ja ahkeruudella kyllä ruuvit ja nivelet auki saa. tarvitsee olla tarkka ,että rasvaa ne hyvin kun kokoaa uudestaan.

  VastaaPoista
 6. Sari, ei sinulta ole mennyt mitään ohi. Minä vain lasken päiviä alaspäin yhteen itselleni tärkeään juttuun ;-)

  VastaaPoista
 7. Autotallin arkistoja ei kannata todellakaan aliarvioida. Mieletön lamppu edelleen!

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava lampunraato :) Ruoste lähtee muuten laittikolalla liottamalla. Yön yli laittikolaan likomaan ja aamulla pesu, niin pitäis ruosteen olla tipotiessään.

  VastaaPoista
 9. Hieno lamppu :) Teidän autotallissa taitaa olla vaikka mitä aarteita jemmassa ;) Josko meillekin ensi kesänä valmistuisi talli jonka ylisille voisi jemmailla kaikenlaista...

  VastaaPoista
 10. Niin mutta mikä se tärkeä juttu on, tiedäthän sanonnan "hullua ei saa pitää jännityksessä"... :) odotan mielenkiinnolla! Niin ja kylläpä ilme muuttui kun tapetti lähti pois. Viitaten siis tuohon tuoreempaan postaukseen.

  VastaaPoista
 11. Sari, enää pari päivää niin sitten salaisuuteni paljastuu ;-) Koita kestää...

  VastaaPoista